Podgorička filijala NLB Banke u novom ruhu - Volim Podgoricu

Podgorička filijala NLB Banke u novom ruhu

 

NLB Banka je 10. septembra, poslije kratke pauze zbog renoviranja, otvorila vrata podgoričke filijale koja se nalazi u Bulevaru Ivana Crnojevića br. 171. Sve posjetioce ove filijale dočekao je novi ambijent, koji omogućava jednostavnije i brže obavljanje bankarski poslova.

Renovirana podgorička filijala u samom centru grada će klijentima omogućiti bolje uslove za obavljanje svakodnevnih finansijskih aktivnosti i konfor u obavljanju bankarskih transakcija sa naglaskom na korišćenje savremenih tehnologija.

U filijali su postavljeni tableti koji su klijentima na raspolaganju kako bi se informisali o aktuelnim ponudama banke, provjerili naknade za određene usluge, testirali elektronsko bankarstvo ili pristupili internetu. Klijenti će moći da posjete i poseban kutak namijenjen promociji usluge „E-račun“ koja je dostupna u okviru aplikacije mobilnog bankarstva NLB Klik i dobiju sve potrebne informacije o prednostima ove usluge i njenoj aktivaciji. NLB Klik je namijenjen svima koji žele brzo, jednostavno i sigurno da plaćaju mjesečne i druge račune, provjeravaju stanje i promet po svim računima i kreditnim karticama, obavljaju mjenjačke poslove, odrade elektronsku dopunu za sve tri mobilne mreže i još mnogo toga preko svog telefona ili računara.

»NLB Banka u kontinuitetu radi na unapređenju svojih usluga i uslova u svojim poslovnicama u cilju veće udobnosti klijenata i zaposlenih. Svjesni smo koliko je lični kontakt sa klijentima važan, zato želimo da dodatno osnažimo poslovanje banke i pružimo profesionalnu i kvalitetnu uslugu. Novi ambijent i profesionalni zaposleni zasigurno će tome i doprinijeti. Nastojimo da kroz sve aspekte poslovanja, pa tako i kada su u pitanju naše filijale, najbolje odgovorimo na potrebe klijenata i uvijek ponudimo pravi proizvod i uslugu.« istakao je Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke zadužen za poslovanje sa građanima i pravnim licima i inovacije u banci.

NLB Banka je ovim povodom za sve postojeće i nove klijente ove podgoričke filijale obezbijedila tri mjeseca besplatne članarine za paket. Svi koji se do 30.09.2018. godine odluče za jedan od NLB Paketa moći ce da uživaju u povoljnostima koje im pružaju proizvodi i usluge iz paketa u naredna tri mjeseca, potpuno besplatno.

Filijala će biti otvorena svakog radnog dana od 8 do 20 časova, a subotom od 8 do 13 časova. NLB Banka će nastaviti da svakodnevno brine o cjelokupnoj usluzi i unapređuje je tokom narednog perioda, sa ciljem da obezbijedi veću udobnost svojim klijentima.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com