UHAPŠEN PODGORIČANIN: Tukao suprugu, vukao je za kosu, udarao pesnicama i na kraju ubo nožem - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Tukao suprugu, vukao je za kosu, udarao pesnicama i na kraju ubo nožem

Žena je inspektorima ispričala da ju je suprug vukao za kosu i više puta je pesnicama udario u glavu, da bi je potom ubacio u automobil i odvezao na obližnji parking. Tamo je nastavio da je udara, a u jednom trenutku je, kako tvrdi, izvadio nož i rasjekao joj ruku.

Podgoričanin I.B. (38) uhapšen je zbog sumnje da je nanio teže tjelesne povrede nevjenčanoj supruzi. Protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog krivičnog djela nasilje u porodici, a tužilac će naknadno kvalifikovati to što ju je nakon prebijanja ubo nožem.

Kako je objavio portal Fos, u popodnevnim časovima došlo je do svađe između I.B. i njegove supruge, nakon čega je on nasrnuo na nju i počeo da je tuče.

Tokom saslušanja u Centru bezbjednosti Podgorica, žena je inspektorima ispričala da ju je suprug vukao za kosu i više puta je pesnicama udario u glavu, da bi je potom ubacio u automobil. Nakon kraće vožnje, zaustavio je vozilo na jednom parkingu i nastavio da je bije. Kako je kazala inspektorima, batine su bile sve žešće, a u jednom trenutku je izvadio nož i rasjekao joj ruku, zbog čega joj je kasnije ukazana pomoć u Kliničkom centru Crne Gore.

Policija je odmah po prijemu prijave o incidentu lišila slobode I.B. On će danas uz krivičnu prijavu biti predat osnovnom državnom tužiocu, koji će odlučiti o njegovom eventualnom zadržavanju. Tužilac će kvalifikovati krivično djelo kada dobije medicinsku dokumentaciju iz KCCG.

Ovo je treći slučaj nasilja u porodici koji je u poslednjih 15 dana zabilježen na teritoriji glavnog grada. Protiv svih aktera koji su prijavljeni podnijete su krivične prijave.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com