Jovetić preskače i Tuluz: Zbog povreda van stroja 156 dana u godini! - Volim Podgoricu

Jovetić preskače i Tuluz: Zbog povreda van stroja 156 dana u godini!

Stevan Jovetić se još nije oporavio od povrede lista, zbog koje je propustio mečeve Monaka protiv Bordoa i Marseja, kao i utakmice reprezentacije Crne Gore u Ligi nacija protiv Rumunije i Litvanije.

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu kluba iz Kneževine, crnogorski reprezentativac nije na listi od 19 igrača koji putuju u Tuluz, na sjutrašnji duel petog kola francuskog šampiona.

Jovetić je prije tri dana počeo da trenira s loptom, što je objavio na Instagramu, ali je pitanje da li će konkurisati za meč 1. kola grupe A Lige šampiona, koji Monako u utorak igra kod kuće protiv Atletiko Madrida.

Ako se Jovetić ne oporavi do utorka, onda će oba (najbolja) crnogorska fudbalera biti van stroja u tom duelu, jer Stefan Savić, takođe zbog povrede lista, neće nastupiti za Atletiko.

Realnije je da se Jovetić vrati u pogon naredne sedmice i da konkuriše za utakmicu Monako – Nim u petak 21. septembra.

Crnogorska fudbalska reprezentacija igra 11. oktobra derbi Lige nacija protiv Srbije u Podgorici, a selektor Ljubiša Tumbaković je izrazio nadu da će konačno imati sve igrače na raspolaganju, nakon što na utakmicama protiv Litvanije i Rumunije nije mogao da računa na čak petoricu, od čega četvoricu standardnih.

Ostaje da se vidi da li će biti ispunjena ta želja, iako mu brojke ne idu na ruku, barem kada je u pitanju Stevan Jovetić.

Otkada je, naime, 29. avgusta 2017. godine potpisao za Monako, kapiten crnogorske reprezentacije je čak 156 dana bio van stroja zbog povrede, što je nešto manje od pola godine!

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com