KAKAV GEST DELIJE: Navijač Crvene zvezde se odrekao karata za Ligu šampiona kako bi pomogao malom Duletu! (FOTO) - Volim Podgoricu

KAKAV GEST DELIJE: Navijač Crvene zvezde se odrekao karata za Ligu šampiona kako bi pomogao malom Duletu! (FOTO)

U akciju prikupljanja pomoći za liječenje malog Dušana uključila se cijela Srbija, a jedan navijač Crvene zvezde je uradio nešto neočekivano. Veljko se odrekao karata za Ligu šampiona u korist malog Dušana!

Mali Dušan Todorović (4) iz Svilajnca bije najtežu bitku koja postoji – s vremenom! Život mu zavisi od brzine ljudi da mu pomognu da ode na liječenje podmuklog raka nadbubrežne žlezde – neuroblastoma, koji mu se ponovo vratio i koji mu polako oduzima djetinjstvo i život.

Dušan bi trebalo da bude upućen na liječenje u Barseloni, koje košta 191.312,81 evra.

Pre nekoliko godina već je skupljena potrebna suma novca, ali zlobna bolest se ponovo vratila i za novo liječenje je potrebna ista suma novca. Ovaj navijač je odlučio da to bude što veća suma novca za ovaj komplet karata.

Početna cijena karata za ovu akciju je 100 evra.

Rok za kupovinu je ponoć u noći između petka i subote, uz poruku “Delije, dajete tapkarošima za po dvesta evra, ovde dajete za život djeteta”

 

 

Kurir sport

2 komentara

  1. Currently it seems like BlogEngine is the best blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

  2. Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other websites? I have a blog based on the same topics you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my readers would enjoy your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com