CRNOGORAC IMAO POSJETU U ZATVORU: Evo ko je misteriozna žena koja je posjetila Vukotića! - Volim Podgoricu

CRNOGORAC IMAO POSJETU U ZATVORU: Evo ko je misteriozna žena koja je posjetila Vukotića!

Srpska manekenka i top-model Dejana Živković (26) posjetila je juče u pritvoru nevjenčanog supruga Jovana Vukotića (38) iz Kotora, vođu “škaljarskog klana”, koji je uhapšen u nedjelju u turskom ljetovalištu Antalija zbog falsifikovanja pasoša.

Iako je Vukotić na saslušanju u Drugom osnovnom tužilaštvu priznao da je u trenutku njegovog hapšenja u Turskoj s njim bila i njegova nevjenčana supruga, manekenka je to demantovala, okarakterisavši informaciju kao izmišljotinu.

Međutim, uprkos opovrgavanju te informacije, ona je juče u ranim jutarnjim satima brže-bolje pohitala u pritvorsku jedinicu koja se nalazi u okviru Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici kako bi obišla upravo uhapšenog vođu “škaljaraca”.

– Živkovićeva je od nadležnog suda zatražila dozvolu da posjeti Vukotića u pritvoru, što joj je odobreno. S obzirom na to da se u sudskoj praksi ovakve dozvole izdaju samo članovima najuže porodice, jasno je da je i Živkovićeva na ovaj način potvrdila navode Vukotića, koji je na saslušanju tvrdio da su njih dvoje u vanbračnoj zajednici – kazao je za Kurir dobro obaviješten izvor.

Manekenka se u pritvorskoj jedinici zadržala oko sat vremena, a nakon izlaska iz zgrade pokušala je da sakrije lice ispod kose kako je foto-reporteri ne bi uslikali.

Jovan Vukotić je, podsetimo, uhapšen u nedjelju u turskom letovalištu Antalija, kada je, navodno, sa manekenom Dejanom Živković otišao do jedne prodavnice. Čim su izašli iz skupocjenog automobila, prišli su im turski policajci i uhapsili Vukotića, za kojim je Grčka raspisala Interpolovu potjernicu zbog sumnje da je organizovao šverc 135 kilograma kokaina. Kod njega je tada pronađen falsifikovani makedonski pasoš sa njegovom fotografijom, ali na ime Georgije Andonov.

Nosila torbu
Donijela mu stvari

Iako je iz pritvorske jedinice Specijalnog suda nakon posete pobegla gotovo trčeći, reporteri Kurira primetili su da je u ruci nosila veliku putnu torbu. Kako saznajemo, u njoj su bile spakovane neophodne Vukotićeve stvari, koje mu je donijela za predstojeći boravak u pritvoru.

(Kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com