CRNOGORKA NAJLJEPŠA ŽENA EVROPE! (FOTO) - Volim Podgoricu

CRNOGORKA NAJLJEPŠA ŽENA EVROPE! (FOTO)

“Na izboru sam bila mnogo uzbuđena, ali u isto vrijeme sam se predivno provela. Nakon proglašenja mene za mis Evrope bila sam jako srećna i motivisana za dalju karijeru”, govori za Portal Analitika dvadesetdvogodišnja Nikšićanka Žaklina Vučić, koja je proglašena za Miss Evrope.

Ovaj izbor je održan u svečanom salonu hotela “Jelena” u Banjaluci. Stručni žiri na čelu sa predsjednicom ,jednom od najboljih svjetskih dizajnerki Milicom Tričković, koja je i pobjednica najprestižnije Sedmice mode u Parizu, imao je težak zadatak da odluči koje će djevojke ponijeti titule najljepših.


Lijepa Nikšićanka objašnjava da su pripreme trajale nedjelju dana.

“Ovo takmičenje me je sve podstaklo i motivisalo da radim mnogo više i da se u potpunosti posvetim nečemu što me ispunjava i što smatram svojim životnim pozivom, a to je svijet modelinga “, ističe ona.

Još kao djevojčica, Žaklina je potajno  maštala o karijeri modela. Brzo je, uz veliki trud, ta želja počela da joj se ispunja. Sarađivala je sa Ivanom Stanković, a svoj prvi ugovor potpisala je za kompaniju u Beču. Radila je mnogobrojne revije i spotove, kao i reklame.


“Počela sam sa 14 godina, radila sam za mnoge srpske kreatpre, a prošle godine sam izašla na dvije naslovne strane poznatog magazina u Turskoj-Istanbul, bila sam zaštito lice Helendia nakita, takođe radim za jedan brend u Milanu za veš- Lovelygirl”, govori ona.
U budućnosti želi da se još više posveti karijeri.


“Imam u planu mnogo velikih projekata i uskoro ćete imati prilike da ih vidite. Za sada, samo rad i apsolutna posvećenost poslu”, zaključuje Vučić za Portal Analitika.

Portal Analitika

2 komentara

  1. Ovo su, čini mi se, sve silikoni. Ne tvrdim ali, kolikoo vidim sa fotografije, ona je dorađivana i to ne jednom. Ako je tako zabranio bih joj da se takmiči. Ipak treba cijeniti prirodnu ljepotu. Kada se budu ocjenjivali radovi plastičnih hirurga onda ovakve djevojke mogu na pozornicu. Do tada…

  2. Srecno joj Elitno prostituisanje! Usla je u krug mucenica koje ce za pare da se skidaju i pokazuju belosveckim bolesnicima! A sto je najjace ona misli da je to neka karijera, profesija??? Da je ona kao pobjedila? A samo je sebe zigosala zigom mucenice i elitne prostitutke. Srecna ti SIDA mala, srecno ti bludnicenje i trovanje infektivnim polnim bolestima!!!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com