POGLEDAJTE KAKO JE BABA STOJANKA UBILA INVESTITORA: Hladnokrvno ga je upucala, pa ga ovjerila još dva puta (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) - Volim Podgoricu

POGLEDAJTE KAKO JE BABA STOJANKA UBILA INVESTITORA: Hladnokrvno ga je upucala, pa ga ovjerila još dva puta (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Sa kačketom na glavi i cegerom u ruci Stojanka Stojanović je mirno hodala prema investitoru Zoranu Trihunoviću. Kada ga je presrela, izvadila je pištolj iz cegera i pucala. Iako je prvi metak bio koban pucala je još dva puta.

 

“Kada ništa ne bi znali o ženi ubici, pomislili bi da se radi o nekom profesionalcu koji se maskirao u žensko jer je ona vrlo hladnokrvo prišla žrtvi i već sa prvim hicem ispod brade ga je najverovatnije usmrtila, što je autopsija vjerovatno i pokazala, a potom ga, žargonski rečeno, ovjerila”, navodi kriminolog Zlatko Nikolić.

Prema pisanju medija, Stojanka Stojanović je imala psihijatrijski dosije, a na osnovu dosadašnjih informacija kriminolog Nikolić ocjenjuje da je riječ o ubici sa osmijehom.

 

“To su vrlo hladnokrvne, čak vesele osobe, nasmijane koje drže nož u desnoj ruci iza leđa. Ovde nije riječ o nožu, već o pištolju u torbici koji je ta žena u godinama hladnokrvno izvukla. Ako neko kreće da nekoga ubije ne može biti ovako hladnokrvan kao ova žena, već to ukazuje da postoje indikacije o psihičkom poremećaju, nekoj vrsti šizoidnosti ili šizofreniji”, naveo je Nikolić.

Motiv ubistva je poznat – neraščišćeni imovinski odnosi.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

“Vrlo hladnokrvno je otišla kao da nije ubila čovjeka, otišla je da spava, čak je pred policijom glumila da ništa ne zna”, ukazuje Nikolić.

 

Stojanka Stojanović trenutno je u istražnom zatvoru. Po odluci sudije za prethodni postupak određen joj je pritvor do 30 dana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com