Đukanović: Da sam građanin Crne Gore nikad ih ne bih glasao - Volim Podgoricu

Đukanović: Da sam građanin Crne Gore nikad ih ne bih glasao

Da sam građanin Crne Gore, pravo da vam kažem, ne znam zašto bih glasao za opoziciju. To je da Bog sačuva na šta liči. To mora hitno da se mijenja, kazao je poslanik Srpske napredne stranke i bliski saradnik Aleksandra Vučića, Vladimir Đukanović.

Poslanik naprednjaka je rekao da DF „apsolutno odgovara” lideru DPS-a Milu Đukanoviću.

“To što oni rade je apsolutna katastrofa”, kazao je Đukanović, za koga je i Aleksa Bečić “genijalan projekat Mila Đukanovića kako da opoziciju rasturi”, jer ta partija nema stav ni o čemu iako za nju, kako je naveo, glasaju isključivo Srbi.

Prema njegovim riječima, mnogo je bolje ući u vlast sa Đukanovićem i iznutra nešto pokušati promijeniti, nego biti vječita opozicija.

“Mislite da je Srbima lako sa Haradinajem (u Vladi Kosova)”, rekao je Đukanović.

Kako je istakao, ljudi u Crnoj Gori su prilično opoziciono nastrojeni, pričaju svašta, ali kad dođu izbori pobijedi Đukanović.

“Ja tvrdim da tu ima strahovitog licemjerja naroda, prije svega, a sa druge strane Milo Đukanović ima ozbiljnu podršku građana”, kazao je Đukanović.

(Pobjeda)

3 komentara

  1. I’d must talk with you here. Which isn’t some thing I usually do! I love to reading an article which will make people feel. Also, thank you allowing me to comment!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com