FATALNA PLAVUŠA POSLALA BIVŠEM SLIKU SEKSA S NOVIM LJUBAVNIKOM: Nije slutila da će izazvati KRVOPROLIĆE! (FOTO) - Volim Podgoricu

FATALNA PLAVUŠA POSLALA BIVŠEM SLIKU SEKSA S NOVIM LJUBAVNIKOM: Nije slutila da će izazvati KRVOPROLIĆE! (FOTO)

Sara Bramli (29), priznala je da je podstakla svog bivšeg dečka na nasilje, koje je završilo ubistvom, tako što mu je poslala fotografiju seksa s novim ljubavnikom.

Bramli se na sudu u Engleskoj krivom za “podsticanje ili pomaganje u izvršenju krivičnog djela”.

Naime, ona je, u maniru filmova, poslala svom bivšem dečku, 33-godišnjem Davidu Sandersu fotografiju seksa s 34-godišnjim novim dečkom Majklom Lavsonom.

 

FOTO: PRINTSCREEN/ FACEBOOK

Vrlo brzo pošto je dobio fotografiju, Sanders je izgubio kontrolu i iz ljubomore kuhinjskim nožem ubo u srce Lavsona, inače oca jednog djeteta. Lavson je umro od jednog uboda, a Sanders je zbog ubistva dobio doživotnu kaznu zatvora, s minimalnim trajanjem od 22 i po godine.

Bramlei je prije napada ošamarila Lavsona i naredila mu da napusti kuću

Posle seksa s Lavsonom i pošto je poslala fotografiju Sandersu, Bramli je, navodno, ošamarila Lavsona naredivši mu da napusti kuću.

 

FOTO: PRINTSCREEN/ FACEBOOK

“Upravo sam udarila momka u lice jer nije htio da ode kući. U šta sam se to upetljala”?, navodno je napisala u poruci Sandersu i rekla mu da je Lavson van kuće i da slobodno može da ga “razbije”.

Sanders je priznao ubistvo i pokušao da umanji trajanje kazne tvrdeći da nije poneo sa sobom nož i da nije nameravao da ubije Lavsona. Bramli je odobrena kaucija, a preti joj do šest mjeseci zatvora.

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com