PODGORICA: EVO KAD POČINJE SUĐENJE MAJCI I OČUHU KOJI SU BATINAMA USMRTILI PETNAESTOMJESEČNO DIJETE - Volim Podgoricu

PODGORICA: EVO KAD POČINJE SUĐENJE MAJCI I OČUHU KOJI SU BATINAMA USMRTILI PETNAESTOMJESEČNO DIJETE

Početak suđenja državljaninu BiH Nerminu Šišiću iz Tuzle i Jeleni Jovović iz Podgorice, optuženima za ubistvo Jeleninog 15-mjesečnog sina, zakazan je za 23. oktobar ove godine, potvrdio je Jelenin branilac, Miomir Joksimović.

Slučaj koji je zgrozio crnogorsku javnost i cijeli region otkriven je u februaru ove godine.
U optužnici Višeg državnog tužilaštva navodi se kako su njih dvoje 4. februara ove godine u kući optužene Jovović u Podgorici zajedno ubili dečaka kojeg su prethodno zlostavljali u periodu između novembra 2017. godine i 4. februara 2018. godine.

– Dijete su u više navrata stezali u predjelu vrata i ušnih školjki i udarali ga u predjelu glave i lica, da bi 4. februara ove godine u kući djetetu zajedno zadali najmanje 15 udaraca pesnicama u predjelu glave, nanoseći mu teške i po život opasne tjelesne povrede, usled kojih je dijete preminulo 5. februara oko pet sati ujutro – navodi se u optužnici.
Šišić se tereti za teško ubistvo, a Jovovićeva za teško ubistvo u saizvršilaštvu. Istraga je pokazala da je Šišić i ranije tukao dječaka i da je njegova majka to znala, zbog čega je i ona uhapšena.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com