SVAĐA ZBOG SAOBRAĆAJA: Podgoričanin nesporazum htio da riješi PIŠTOLJEM - Volim Podgoricu

SVAĐA ZBOG SAOBRAĆAJA: Podgoričanin nesporazum htio da riješi PIŠTOLJEM

Zbog nesporazuma u saobraćaju kod marketa Venkor u Donjoj Gorici, naočigled više mještana oko 18 sati i 30 minuta došlo je do sukoba između, sa jedne strane LJ.K (1955) i njegovog sina D.K (1992) i sa druge strane G.R (1965) i njegovog brata R.R (1979) nezvanično saznaje Portal RTCG.

Kako nezvanično saznaje RTCG u prvom mahu fizički su se obračunali otac i sin sa G.R nakon čega je G.R pozvao brata R.R koji živi u neposrednoj blizini koji je došao na mjesto događaja sa oružjem, uslijed čega zadaje nekoliko udaraca u glavu  Lj. K.

Ubrzo je stigla Interventna jedinica koja je prvo privela G.R u trenutku dok je udarao sina i oca. Nakon toga dva policajca u ulici Miloja Pavlovića  sustigli su R.R koji je pokušao da pobjegne, a kod kojeg su pronašli pištolj marke France police, Cal. 7.65mm sa tri metka u okviru, u ilegalnom posjedu.

Svi su privedeni u CB Podgorica, a o svemu je upoznat i ODT.

(Rtcg)

1 komentar

  1. There are incredibly plenty of details that way to take into consideration. It really is a excellent examine talk about. I provide thoughts above as general inspiration but clearly you’ll find questions like the one you start up the place that the most essential factor will likely be getting work done in honest excellent faith. I don?t determine if guidelines have emerged around stuff like that, but I am certain your job is clearly labeled as an affordable game. Both children notice the impact of simply a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com