Ubistvo Borete i Zečevića: Motor sa kog su likvidirani ukraden u Sutomoru - Volim Podgoricu

Ubistvo Borete i Zečevića: Motor sa kog su likvidirani ukraden u Sutomoru

U podgoričkom Višem sudu nastavljen je dokazni postupak za ubistvo Đorđa Borete i Dragana Zečevića koji je slučajna žrtva. Svjedok Vladimir Zinovski rekao je da mu je motor sa kog je ezekutor pucao ukraden u Sutomoru što je on, kako je dodao, prijavio policiji.

Svjedok je napomenuo i da ga tim povodom niko nije zvao.

“Motor je bio crne boje i barskih registraskih oznaka”, kazao je Zinovski.

Motoru je, kako je saopštio, lijeva ručica bila malo polomljena.

Odbrana je danas zatražila da se izdvoje zapisnici sa uviđaja i zapisnici o pretresanju čemu se specijalni tužilac Saša Čađenović usprotivio navodeći da bi se tako samo odugovlačio potupak.

Optužnica

Podsjećamo, Boreta je ubijen 7. decembra 2016. godine ispred lokala “Trofej”. Za ovo djelo terete se Vladimir Šmanja i Miljan Bulatović koji se nalaze u istražnom zatvoru, dok se ostalim osumnjičenima – Vasiliju Rafailoviću, Ratku Vušoviću i Ivanu Cicmilu sudi u odsustvu. Za njima je raspisana potjernica. Šmanja i Bulatović ranije su negirali krivicu.

Rafailović i Vušović se optužnicom specijalnog tužioca terete da su 7. decembra 2016. sa umišljajem ubili Boretu i Zečevića i teško ranili Iva Stanišića. Prema navodima optužnice, Rafailović je direktni izvršilac, a Vušović je označen kao saučesnik jer je upravljao motorom sa kojeg je Rafailović pucao. Postupak protiv braće Ilije i Boška Pavlovića spojen je sa ostalim okrivljenima.

(FOS Media)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com