PODGORICA: Komunalni policajac pretukao policajca kod Gintaša? - Volim Podgoricu

PODGORICA: Komunalni policajac pretukao policajca kod Gintaša?

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode službenika Komunalne policije I.B, zbog sumnje da je juče, na štetu službenika Direktorata za vanredne situacije MUP-a M.N, počinio krivično djelo teška tjelesna povreda. I.B. je lišen slobode nakon izjašnjenja tužioca da su se u radnjama ovog lica stekli bitni elementi navedenog krivičnog djela. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

Podsjećamo da je juče oko 10,30 časova kod TC Gintaš u Podgorici došlo prvo do verbalnog konflikta a zatim i fizičkog sukoba između I.B. i M.N. a povodom službenih radnji komunalne policije u vezi sa parkiranjem vozila koje pripada M.N, te da M.N. juče nije bio na dužnosti.

Oba lica, M.N. i I.B, su događaj prijavila CB Podgorica, s tim što je M.N. u prijavi naveo kako je napadnut od strane I.B. dok je I.B. u službenoj zabilješci dostavljenoj CB Podgorica naveo kako ga je napao M.N. M.N. je u događaju zadobio tešku tjelesnu povredu – lom nosne kosti sa dislokacijom, koja je nakon događaja konstatovana u medicinskoj ustanovi. I.B. je juče u popodnevnim časovima takođe pristupio u medicinsku ustanovu radi pregleda. Na licu mjesta juče je izvršen uviđaj, a o izjavama M.N. i I.B. i do tada utvrđenim činjenicama je upoznati nadležni tužilac koji se potom izjasnio u vezi sa kvalifikacijom krivičnog djela u odnosu na I.B.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com