Pretresen stan Igora Vukotića - Volim Podgoricu

Pretresen stan Igora Vukotića

Službenici OB Kotor su po naredbi Višeg suda pretresli stan Igora Vukotića (42) u Kotoru, saznaje FOS.

Akcija je obavljena juče u poslijepodnevnim časovima. Policija je više od dva sata pretresala njegov stan, ali i druge prostorije koje Vukotić koristi u kotorskom naselju Dobrota. Pretres je obavljen u saradnji sa Specijalnim policijskim odjeljenjem.

Ovim povodom se iz Uprave policije nisu zvanično oglašavali, a prema prvim saznanjima nije pronađeno ništa zanimljivo sa aspekta službe.

Vukotić je obuhvaćen istragom SDT-a koja se vodi protiv njega i grupe koju je navodno predvodio Nikšićanin Ranko Radulović i Erogen Brajović. Vukotići su ranije u pismu dostavljenom FOS-u istakli da nemaju nikakve veze sa navodnom kriminalnom grupom, te da njihova porodica uopšte ne poznaje Raduloviće i Brajovića.

 

“Nikoga od okrivljenih ne poznajem i decidno tvrdim da se ni sa kim od njih nisam sreo nikada u životu”, navodi se između ostalog u pismu Jovana Vukotića.

On vjeruje da javna i tajna policija i pojedinci iz Specijalnog državnog tužilaštva zlonamjerno dostavljaju netačne informavije, čijim objavljivanjem se, kako ocijenjuje, pomaže kriminalcima u uniformi da ka pogrešnim osobama skrenu istrage više ubistava počinjenih prethodnih godina u Crnoj Gori. Vukotić je poručio da se javno pokaže bilo kakav dokaz da se ikada u životu sreo, rukovao, pozdravio ili na bilo koji način imao komunikaciju sa bilo kim od okrivljenih!

 

Osim njega, lisice na ruke stavljene su i Stefanu Raduloviću (22), Luki Raduloviću (24), Ratku Martinoviću (38), Darku Vickoviću (38), Nikoli Mandiću (20), bosanskim državljanima Nenadu Luburi (52) i Radoju Preradoviću (54), a kasnije i Radulovićevom sinu Željku (18) koji je potom pušten iz pritvora.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com