PRIZNAO ZLOČIN: Ovo je CRNOGORAC osumnjičen za UBISTVO (FOTO) - Volim Podgoricu

PRIZNAO ZLOČIN: Ovo je CRNOGORAC osumnjičen za UBISTVO (FOTO)

Kragujevačka policija uhapsila je A.M. (22) osumnjičenog da je sinoć ubio dvadesetsedmogodišnjeg MMA borca Radoša Joksimovića.

Kako Kurir nezvanično saznaje, A.M. je priznao da je ubio Joksimovića i policiji predao oružje kojim je počio ovo krivično djelo.

On je navodno rekao u policiji „da nije imao namjeru da ubije Joksimovića već da ga rani i zaplaši“. On je priveden pod jakim mjerama obezbjeđenja u OJT, a traženo je odobrenje za obdukciju i parafinsku rukavicu.

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

 

Podsjetimo, sumnja se da je A.M. noseći zaštitnu moto kacigu na glavi, sinoć u večernjim časovima iz vatrenog oružja ispalio dva hica u Joksimovića koji se nalazio na terasi jednog ugostiteljskog objekta, a zatim je pobjegao skuterom.

MMA borac je pao na pod, a u pomoć su mu pritrčali konobari, a prema priči očevidaca vidjelo se odmah da je teško ranjen i da mu je život ugrožen. Ubrzo je došla Hitna pomoć, međutim nesrećnom mladiću nije bilo spasa.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

 

Inače, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, navodi se u saopštenju MUP.

Osumnjičeni je porijeklom iz Bijelog Polja.

Kurir/Volim Podgoricu

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com