TEŠKO UBISTVO: JOKSIMOVIĆA UPUCAO CRNOGORAC? - Volim Podgoricu

TEŠKO UBISTVO: JOKSIMOVIĆA UPUCAO CRNOGORAC?

MUP Srbije saopštio da je rasvijetljeno teško ubistvo MMA borca porijeklom iz Bijelog Polja koje se dogodilo sinoć u centru Kragujevca, kada je ubijen 27-godišnji MMA borac, u restoranu “Neptun”.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, dodaje se u saopštenju MUP-a.

Podsjetimo, u sinoćnoj pucnjavi u Kragujevcu ubijen poznati MMA borac Radoš Joksimović. To se dogodilo u širem centru grada, pored bazena na koji idu djeca na trening.

Ubica je došao skuterom ispred kafića “Neptun”, koji važi za miran i porodični ugostiteljski objekat, a zatim sa kacigom na glavi ušetao u baštu restorana u kome je sjedjeo 29-godišnji Joksimović, zajedno sa jednim poznatim advokatom i muzičarom.

Ubica je prišao stolu i ispalio rafal u Joksimovića. Hitna pomoć ga je u teškom stanju prevezla u bolnicu, ali je ubrzo posle toga preminuo.

Kako javlja dopisnik TV Prve, ono što je posebno uznemirilo građane Kragujevca je činjenica da se ubistvo dogodilo oko 20 časova, u blizini velikog dječijeg igrališta i sportskih bazena odakle su se u tim trenucima djeca vraćala sa treninga.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com