ZATVORENIK HITNO TRANSPORTOVAN U KLINIČKI: Povrijedio se staklom! - Volim Podgoricu

ZATVORENIK HITNO TRANSPORTOVAN U KLINIČKI: Povrijedio se staklom!

Zatvorenik V.T. transportovan je iz Zavoda za izvršenje sankcija (ZIKS) u Klinički centar Crne Gore (KCCG) jer se povrijedio staklom.

Naime, on je u sobi u F paviljonu polomio staklo od prozora, a nakon toga se povrijedio komadićima slomljenog stakla. Njemu je pružena ljekarska pomoć, nakon čega je vraćen u prostorije spuškog zatvora.

On je inače prvostepeno osuđen na kaznu od pet godina i dva mjeseca zatvora zbog pokušaja ubistva. Prema presudi, on je pokušao da ubije jednu osobu, a drugu je doveo u opasnost. Incidenti u prostorijama spuškog zatvora sve su učestaliji. Kako su objavili neki mediji, prije tri dana su u istražnom zatvoru pretučena dvojica pritvorenika koji se u policijskim evidencijama vode kao članovi “kavačkog klana”.

Pritvorenike Iliju Pavlovića i Filipa Bešovića tada su napali njihovi cimeri iz pritvoreničkih ćelija.

Prema saznanjima Dana, inspektori još uvijek provjeravaju kako je došlo do incidenta, ali postoje osnovane sumnje da je riječ o obračunu dva kotorska kriminalna klana. Pavlović je napadnut u sobi koju dijeli sa pritvorenikom osumnjičenim za šverc droge.

Nije poznato da li su Pavlović i njegov cimer bili u lošim odnosima, a sumnja se da je napad naručen.Prema njihovim tvrdnjama, sukob je nastao zbog spora oko ručka, ali istražitelji nijesu povjerovali u tu verziju događaja, naročito jer se sličan incident dogodio i u susjednoj sobi, gdje je jedan od cimera nasrnuo na Filipa Bešovića.

DAN

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com