Čovjek teško povrijeđen tokom sječe drva - Volim Podgoricu

Čovjek teško povrijeđen tokom sječe drva

Kolašinac Marko M. Rondović (60) teško je povrijeđen u četvrtak dok je rušio drva u šumi iznad sela Zminica kod Žabljaka, u lokalitetu Bankuša.

Rondović je  krajem dana pronađen u polusvjesnom stanju sa ozbiljnim povredama glave pa je vozilom hitne pomoći prevezen u pljevaljsku bolnicu, a odatle, zbog prirode povreda, u Klinički centar Crne Gore u Podgorici.

Rondović se u četvrtak ujutro iz porodične kuće u Pašinom polju sam zaputio u šumu kako bi sjekao drva. Tokom dana nije se vratio kući. Tek nakon 22 časa o slučaju je obaviještena policija i Služba zaštite i spašavanja. Šest pripadnika ovih službi krenulo je u potragu. U međuvremenu njega su pronašli sinovi i komšije. Na lokalnom putu, od koga je povrijeđeni Rondović bio udaljen, sačekali su spasioce koji su povrijeđenom ukazali prvu pomoć i oko ponoći transportovali ga do vozila hitne pomoći.

Okolnost da je povrijeđeni zatečen u neposrednoj blizini porušenog stabla ukazuje da su povrede zadobijene najvjerovatnije prilikom njegovog rušenja.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com