Nastavljeno suđenje Šaranoviću: Budvu blokirali nakon ubistva Bećirovića - Volim Podgoricu

Nastavljeno suđenje Šaranoviću: Budvu blokirali nakon ubistva Bećirovića

Policajac Milojica Džarić je svjedočeći juče u podgoričkom Višem sudu kazao da je Budva bila blokirana nakon ubistva biznismena Dragana Bećirovića u Budvi 2011. godine. Ponovljeno suđenje Marku Šaranoviću, optuženom da je kao saizvršilac učestvovao u ubistvu Bećirovića, nastavljeno je juče.

Džarić je naveo da mu je poznatao da je grad bio blokiran, ali da ne zna da li je to slučaj bio sa ostalim gradovima.

“Bio sam na licu mjesta, jer sam obaviješten da je neko lice fizički napadnuto. Kada sam tamo došao, rekli su mi da se radi o sada pokojnom Bećiroviću. Tada sam informisan da se najvjerovatnije radi o povredi nožem. Sjećam se da je uviđaj rađen u garaži, u kojoj je bilo parkirano vozilo Bećirovića ‘porše karera”, kazao je Džarić.

Odgovarajući na pitanja advokata Borivoja Borovića, branioca Šaranovića, svjedok je pojasnio da je kada je došao na lice mjesta, čuo od kolege kako je Bećirović fizički napadnut i da je imao povrede u predjelu stomaka.

“Ja sam obavijestio tužioca o svemu jer su povrede bile ospasne po život i bilo je dosta krvi na mjestu gdje je pronađen Bećirović”, kazao je Džarić. Naveo je da je moguće da je neko od policajaca razgovarao sa Bećirovićem prije nego je preminuo.

Svjedok Milosav Knežević, radnik gradske pekare, rekao je da je te noći čuo dva ili tri pucnja.

“Prešao sam put i čučuno kod stepenica da vidim dešava li se nešto u blizini moje zgrade. Vidio sam dvije siluete nekih dvadesetak minuta nakon što sam čuo pucanj. Kretali su se normalno, nikakav bijeg nije bio”, rekao je svjedok.

Borović je prigovorio, navodeći da je svjedok izmislio siluete po dogovoru sa tužiocem.

Prvostepenom presudom, Šaranović je osuđen na 14 godina zatvora. Apelacioni sud je ukinuo ovu presudu I proces je počeo iznova.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com