Nemanju i Milicu je na letu iz Ciriha za Podgoricu čekalo iznenadjenje, i to kakvo! (FOTO) - Volim Podgoricu

Nemanju i Milicu je na letu iz Ciriha za Podgoricu čekalo iznenadjenje, i to kakvo! (FOTO)

Nacionalni avio-prevoznik Montenegroerlajnz (MA) dočekao je 500 hiljaditog putnika u 2018.godini.

Petsto hiljaditi putnik je Nemanja Kostić koji je sa suprugom Milicom doputovao iz Ciriha u Podgoricu, letom YM 151.

.

“Kostići su prije samog leta apgrejdovani iz ekonomske u biznis klasu i ne sumnjajući ništa, ali iznenađeni zbog promjene mjesta, poletjeli su za Podgoricu. Tokom leta se obratio kapetan Draško Popović, koji je uz standardnu objavu saopštio da baš na tom letu sjedi 500 hiljaditi putnik! Prozvavši gospodina Kostića, kabinsko osoblje je prišlo i čestitalo mu, uz otvaranje i serviranje šampanjca svim putnicima. Kostići nijesu krili iznenađenost i zadovoljstvo”, kazali su iz MA.

Petsto hiljaditog putnika su dočekali izvršni direktor MA Živko Banjević i komercijalni direktor Dragan Popović. Banjević je jubilarnom putniku uručio poklon vaučer, vikend aranžman za dvije osobe, za destinaciju po želji od ukupno pet iz ponude MA.

.“Danas smo imali čast i zadovoljstvo da pozdravimo 500 hiljaditog putnika od početka godine do danas, na letovima Montenegroerlajnsa. Pola miliona putnika, za manje od 9 mjeseci, u uslovima izražene konkurencije, predstvalja veliki uspjeh za Montenegro Airlines i turističku privredu Crne Gore. Današnji svečani događaj ujedno predstavlja i odličan uvod u godinu proslavljanja četvrt vijeka postojanja nacionalne avio-kompanije”, istakao je Banjević.

Komercijalni direktor Dragan Popović osvrnuo se na rekordne rezultate kompanije za proteklih 8 mjeseci.

“On je naglasio da je ovaj uspjeh ostvaren i pored sve veće konkurencije na tržištu, gdje posluje oko 45 drugih avio prevoznika, gdje je MA imao učešće u ukupnom broju prevezenih putnika na oba crnogorska aerodroma preko 25%”, kazao je Popović.

Do kraja godine Montenegroerlajns planira da preveze oko 620 hiljada putnika u sve 3 kategorije saobraćaja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com