Nova usluga u Poliklinici KCCG - Volim Podgoricu

Nova usluga u Poliklinici KCCG

Medicinske sestre i zdravstveni tehničari u Poliklinici Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) do ambulanti će pratiti i sprovoditi teško pokretne, nepokretne i sve pacijente kojima je potrebna dodatna pomoć, što predstavlja novu uslugu u tom odjeljenju.

Glavna sestra KCCG, Dragica Dobrović, u izjavi za PR Centar, kazala je da je, shodno potrebama pacijenata, menadžment KCCG odlučio da unaprijedi kvalitet rada u odjeljenju Poliklinike i da je pacijentima dostupna nova usluga.

Pr centar

Dobrović je pojasnila da je dosadašnja praksa u Polikinici bila da medicinske sestre i zdravstveni tehničari na Informacionom pultu pružaju osnovne informacije i smjernice pacijentima.

“A sada, medicinske sestre i zdravstveni tehničari prate, pomažu i sprovode teško pokretne i nepokretne pacijente, kao i sve one kojima je potrebna dodatna pomoć do ambulanti, zajedno sa članovima porodica, kako bi im se omogućilo da na brži i jednostavniji način dobiju zdravstvenu uslugu“, objasnila je Dobrović.

Time se, kako je dodala, želi unaprijediti kvalitet rada i podići povjerenje građana u KCCG.

„Želimo da pokažemo da nam je briga za njihovo zdravlje uvijek na prvom mjestu, jer mi smo tu zbog pacijenata“, poručila je Dobrović.

foto: PR centar

Medicinska sestra na Poliklinici KCCG, Sunčica Sinanović, kazala je da su povratne reakcije na novu uslugu u Poliklinici, veoma dobre.

“Naši pacijenti, kao i njihova rodbina, prijatno su iznenađeni uvedenim novinama i time da medicinske sestre i zdravstveni tehničari mogu da isprate teško pokretne i nepokretne pacijente od neke ambulante ili odjeljenja u KCCG, jer je dosta teško snaći se starijim ljudima“, kazala je Sinanović.

Ona je pozvala sve građane da koriste novi servis KCCG i da se, ukoliko im je potrebno, obrate kolegama na Informacionom pultu i zatraže pomoć, a „oni će ih ispoštovati i ispratiti“.

(PR Centar)

1 komentar

  1. Thanks for the points you have provided here. Yet another thing I would like to say is that personal computer memory demands generally rise along with other advances in the technologies. For instance, whenever new generations of cpus are introduced to the market, there is usually a corresponding increase in the size calls for of both the computer system memory plus hard drive room. This is because software program operated simply by these processor chips will inevitably boost in power to benefit from the new know-how.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com