Tinejdžeri za godinu dana tri puta silovali istog dečaka: Imaju samo 14 i 16 godina, a ponašaju se kao najveći monstrumi - Volim Podgoricu

Tinejdžeri za godinu dana tri puta silovali istog dečaka: Imaju samo 14 i 16 godina, a ponašaju se kao najveći monstrumi

Dvojica tinejdžera uzrasta 14 i 16 godina iz Bitolja, grada na jugozapadu Makedonije, tri puta su tokom godinu dana silovali  isto 12-godišnje dijete.

Sektor za unutrašnje poslove iz Bitolja protiv njih je podneo prijavu za počinjena tri krivična djela “polni napad na dijete koje nije napunilo 14 godina”.

– U ulici Karaorman u Bitolju, 16. i 17. aprila ove godine prvoprijavljeni je u svom domu silovao 12-godišmje dijete iz Bitolja. U ljetnjem periodu 2017. godine, na parkingu u Bitolju drugoprijavljeni je silovao isto dijete, a u februaru ove godine drugoprijavljeni je izvršio i druga polna dejstva nad istim djetetom – saopštili su iz MUP.

Druge informacije ovog grozomornog djela nisu poznate, a s obzirom da se radi o maloljetnicima, policija nije saopštila ni njihov identitet.

Telegraf

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com