PODGORICA: Uhapšeno šest osoba! Podgoričani KIDNAPOVALI sugrađanina pa ga MALTRETIRALI! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Uhapšeno šest osoba! Podgoričani KIDNAPOVALI sugrađanina pa ga MALTRETIRALI!

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su u tri odvojene aktivnosti lišili slobode šest lica zbog sumnje da su počinila šest krivičnih djela na štetu četiri fizička i jednog pravnog lica.

 

Slobode su lišeni A.Š. (35), B.Š. (41) i maloljetni A.Š. (15) iz Podgorice zbog sumnje da su na štetu H.A. iz Podgorice počinili krivična djela nasilničko ponašanje i protivpravno lišenje slobode. Slobode su lišeni danas a osumnjičeni su da su krivično djelo počinili prije pet dana na način što su, kako se sumnja, presreli oštećenog u naselju Konik, zadali mu više udaraca a onda ga nasilno ubacili u vozilo gdje su nastavili da mu zadaju udarce, te da su ga dovezli potom do njegove kuće gdje su ga izveli iz vozila i nastavili da ga udaraju nakon čega su ga pustili. Oštećenom je ukazana ljekarska pomoć. Osumnjičeni će biti privedeni nadležnom tužiocu.

 

Maloljetni B.H. (17) je lišen slobode prije tri dana zbog sumnje da je 31.08.2018. godine počinio razbojničku krađu u UO „Hunter“ kada je, kako se sumnja, iskoristio to što su ulazna vrata lokala bila otvorena i ušao u unutrašnjost odakle je iz registar kase otuđio 760 eura. Međutim zaposleni je primijetio B.H. i pokušao da ga spriječi u vršenju krivičnog djela ali mu je B.H, sumnja se, zadao udarac pesnicom u predjelu glave i pobjegao. Osumnjičenom je nakon postupka određen pritvor i on je sproveden u ZIKS.

 

Službenici CB Podgorica lišili su slobode i I.N. (25) i V.K. (18), obojica iz Kosova a nastanjeni u Podgorici, zbog sumnje da su počinili dva krivična djela krađa i jedno krivično djelo teška krađa. Oni su slobode lišeni prekjuče a sumnja se da su krivična djela počinili 06. februara, 13. septembra i 22. septembra ove godine odnosno dana kada su lišeni slobode. Oni su, kako se sumnja, iz jednog teretnog motornog vozila na kojem su bočna vrata bila otvorena otuđili veću količinu odjevnih predmeta. Iz drugog tmv, na kojem su upotrebom podesnog sredstva otvorili prozor, su, sumnja se, otuđili veću količinu električnog kabla. Takođe su, sumnja se, iz ograđenog prostora građevinske firme „Stab“ otuđili električni aparat. Dva osumnjičena lica su uz posebni izvještaj privedena nadležnom tužiocu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com