Luka Modrić se poklonio Peđi Mijatoviću: On je dio mojih nagrada - Volim Podgoricu

Luka Modrić se poklonio Peđi Mijatoviću: On je dio mojih nagrada

Luka Modrić vratio se danas u Madrid nakon što je juče u Londonu osvojio nagradu FIFA za najboljeg fudbalera svijeta u 2018. godini prilikom čega je rekao kako igračku karijeru želi da završi u Real Madridu, prenio je Jutarnji.hr.

“Nikada se nisam vidio izvan Real Madrida. Volio bih da ovdje završim karijeru, no videćemo šta će biti u budućnosti jer je ovo izuzetno zahtjevan klub. Potrebno je stoga ići korak po korak, godinu za godinom”, rekao je tridesetrogodišnji Modrić.

Prošlog mjeseca se nagađalo da bi mogao da odem u milanski Inter koji je potvrdio interesovanja, ali nije poslao ponudu Real Madridu.

S evropskim prvakom ima ugovor do ljeta 2020. godine.

“Mogu samo da obećam navijačima da ću nastaviti davati sve od sebe, za klub i za njih. Htio bih da zahvalim navijačima na svakodnevnoj podršci, ne samo u zadnje dvije ili tri godine, nego od kada sam došao u klub”, napomenuo je Modrić.

Hrvatski kapitan je bijeli dres obukao u ljeto 2012. godine. Kaže kako mu je od tada puno pomogao Predrag Mijatović, bivši crnogorski napadač Real Madrida.

“On mi je od dolaska ovdje bio jako važna osoba, te ima svoj udio u mojim nagradama”, rekao je Modrić.

Mijatović mu se obratio preko Cadene SER i čestitato mu na nagradi, napomenuvši kako ju je zaslužio i kao fudbaler i kao osoba.

“Ne znam jesam li najbolji na svijetu, ali sviđa mi se što se govori o meni. Kada te za najboljeg izaberu kolege iz profesije moraš da se osećaš dobro. Ovo mi je bila najbolja godina u karijeri”, rekao je Modrić.

U 2018. godini osvojio je sa Real Madridom Ligu šampiona, proglašen je najboljim igračem Svjetskog prvenstva na kojem je s Hrvatskom igrao u finalu, a zatim je dobio priznanje za najboljeg fudbalera Evrope u organizaciji evropskog saveza UEFA.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com