PONOS IM JE JAČI OD SVEGA: Od ova tri horoskopska znaka ne očekujte izvinjenje! - Volim Podgoricu

PONOS IM JE JAČI OD SVEGA: Od ova tri horoskopska znaka ne očekujte izvinjenje!

I kada shvate da nisu bili u pravu ili da su pogriješili, ovi znaci teško se izvinjavaju.

Glavni razlog je svakako njihov ponos, kao i veliki ego koji im ne dozvoljava da prevale preko usana ovu riječ.

Ovan 

Ovan se gotovo nikada ne izvinjava. Kada to čini riječ je o vanrednoj situaciji, tačnije kada je nešto toliko gadno uprskao da bi najradije sada iskočio iz kože. U suprotnom, kada zna da je kriv, ignorisaće i nastaviti da radi po svom. Ako ga i dalje iritirate, budite spremni za svađu jer će tek tada da pusti jezik.

Lav 

Kada dođe do konflikta, Lav će se sigurno svim sredstvima boriti da pobijedi i snažno će braniti svoje stavove. Ipak, kada shvati da je pogriješio, on će biti spreman na razgovor, a tada će teatralno održati svoj govor. Pri tome, on će proniciljivo izgovarati svoje riječi, samo kako ne bi ispao gubitnik.

Škorpija 

Svi konflikti u odnosu sa Škorpijom se mogu riješiti, sem ako ste povrijedili njegov ego i izazvali da se ona osjeća loše. U slučaju da je ona kriva za određenu situaciju, a druga osoba nedužna, pripadnici ovog znaka će se izviniti bez problema. Pri tome, biće veoma objektivni i nikada neće željeti da ispadnu ponizni.

Astro zabava

1 komentar

  1. I wanted to compose you the little observation just to thank you once again regarding the exceptional basics you have shared on this site. It has been simply wonderfully open-handed of people like you to supply publicly just what a few people would have sold for an electronic book to help with making some bucks for their own end, mostly now that you could possibly have tried it if you decided. These thoughts likewise acted as the fantastic way to be aware that the rest have the identical desire really like mine to figure out somewhat more with regards to this issue. Certainly there are numerous more enjoyable sessions up front for individuals that start reading your blog

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com