Imaju TROJE DJECE, ali još se NISU VJENČALI: Mirka i Vujadin otkrili kada će SVADBA - Volim Podgoricu

Imaju TROJE DJECE, ali još se NISU VJENČALI: Mirka i Vujadin otkrili kada će SVADBA

Glumica i fudbaler imaju troje djece, ali se i dalje nisu vjenčali, jer oboje žele da to bude bitan datum Crvene zvezde.

Pored njihovog vjenčanja, na čekanju je takođe i krštenje njihovog sina.

Krštenje je trebalo da se napravi još prošle godine na bitan datum fudbalskog kluba za koji igra Mirkin muž, Vujadin Savić, pa zatim i vjenčanje, međutim sve je to odloženo zbog aktuelne reprezentacije.

“Sada moramo da čekamo sljedeći maj, eto, mi stalno kada želimo da napravimo neko slavlje, nešto se izjalovi. Sada moramo prvo njega da krstimo, pa onda i mi da se vjenčamo”, rekla je Mirka.

Prelijepa glumica kaže da joj ne smeta što je Vujadin zbog fudbala često odsutan, jer i ona sama kada ima snimanje nije uvijek prisutna. Međutim, nedostajanje joj ne predstavlja neki veći problem.

“Fudbal je njegov posao i on to voli, a onda i mi moramo da to volimo. Fudbal nam omogućava da lijepo živimo i zato za Vujadinovu karijeru uvijek kapa dolje”, priznala je glumica, i dodala “Bez obzira na to koliko je odsutan, znam da će doći brzo, a i tu su poruke i video pozivi”.

Vasiljevićka priznaje takođe da mu ne dira telefon, kao ni on njoj, jer je to privatnost. Zamjera mu neke sitnice, kao na primjer kašnjenje.

“Bogu hvala, ne iritira me nešto veliko i konkretno. Ne volim kada mi kaže da stiže za 15 minuta, a onda se pojavi za 45 minuta”, otkrila je Mirka.

2 komentara

  1. Undeniably imagine that that you stated. Your favorite reason appeared to be at the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked whilst people consider concerns that they plainly don’t recognise about. You controlled to hit the nail upon the top and outlined out the whole thing with no need side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks!

  2. Spot i’ll carry on with this write-up, I must say i think this site requirements far more consideration. I’ll oftimes be once more to study additional, appreciate your that information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com