PODGORICA: Parking za 100 automobila - Volim Podgoricu

PODGORICA: Parking za 100 automobila

Parking iza istočne tribine Gradskog stadiona asfaltiran je prije nekoliko dana, uskoro će dobiti ogradu,rasvjetu i videonadzor. Cijena parkiranja biće 30 centi po satu. Kako je kazao Nusret Canović, direktor Parking servisa, trenutno se postavlja ograda, a nakon toga će preduzeće Zelenilo urediti parking kada je u pitanju hortikultura.
– Dosad je ovo bilo neuređeno parkiralište, a napravećemo da bude lijep parking. Imaćemo i mnogo više mjesta tačnije oko 100 koja će naravno biti obilježena – navodi Canović.
Kako kaže u ovom dijelu grada će proširiti zonu.

– Stvorili smo uslove da zoniramo dio uz samu istočnu tribinu stadiona za novih 40 mjesta. U pitanju je treća zona s obzirom na to da je ta u okolini. Na tom mjestu do sada je bilo zabranjeno parkiranje, a sad smo stvorili preduslove da proširimo put koji vodi prema Gorici i da taj dio zoniramo – kazao je Canović.
Kada završe sa ovim poslom radnici se sele na parking kasarne Morača.
– Tamo ćemo raditi i staviti u funkciju još jedan dio kasarne Morača koji ide uz put prema Vezirovom mostu. Imaćemo još 20 novih parking mjesta koji nijesu bili u upotrebi. Određeni dio ćemo asfaltirati i obilježiti i dobićemo više mjesta – najavio je Canović.

Radnici Parking servisa uveliko obilježavaju horizontalnom signalizacijom parking mjesta. Taj posao su radili u centru grada i dijelu preko Morače.
– Ako nas vrijeme posluži do kraja mjeseca ćemo završiti centar grada, pa ćemo onda raditi sve ostalo – istakao je Canović.

(Dan)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com