Trgovca dijamantima SAHRANJUJU U CRNOJ GORI: Od djeteta kriju da je Đorđe brutalno likvidiran! - Volim Podgoricu

Trgovca dijamantima SAHRANJUJU U CRNOJ GORI: Od djeteta kriju da je Đorđe brutalno likvidiran!

Đorđe Mihaljević, trgovac dijamantima i blizak saradnik Dobrosava Gavrića i pokojnog Milana Đuričića Mikija, koji je likvidiran u ponedjeljak u Johanezburgu, navodno će biti sahranjen u rodnoj Crnoj Gori za tri dana, otkriva Kurirov izvor iz Južnoafričke Republike.

Podsetimo, Mihaljević je ubijen kad su u njega pucali napadači koji su se nalazili na motociklu, u trenutku kad je svojim “poršeom” stao na semaforu.

– Obdukcija je završena i tijelo bi trebalo da bude predato Mihaljevićevoj majci. Ona planira da ga prebaci u Crnu Goru, odakle su porijeklom, pa će tamo biti sahranjen pored oca Miša – tvrdi dobro obavešteni izvor.

IZREŠETAN NA SEMAFORU: Ko je bio Novljanin koji je UBIJEN u Johanesburgu?

Mihaljevićeva supruga, bugarska misica Natalija Gurkova vijest o suprugovoj smrti primila je u Bugarskoj, gdje se navodno nalazi s decom.

– Porodica je veoma uznemirena i uplašena, jedno dijete je saznalo šta se dogodilo Đorđu, dok od drugog i dalje kriju da je mrtav – dodao je sagovornik.

Kako prenose bugarski mediji, Gurkova, koja je inače misica i glumica, predosjetila je ubistvo muža.

– Đorđe i Natalija su u braku više od 10 godina. Njihovo dvoje djece žive na relaciji Bugarska – Crna Gora – Mediteran – Južnoafrička Republika. Natalija se žalila suprugu da se ne osjeća sigurno u Africi i insistirala je da se vrate u Bugarsku. Bračni par se poslednji put vidio na Natalijinom rođendanu prije nekoliko dana, a ona je tragičnu vijest primila dok je bila u Sofiji – prenijeli su bugarski mediji.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com