DRAMA NA KOSOVU: Albanci upali, ZAUZELI SJEVER, maltretiral i hapsili Srbe! Srbija u pripravnosti! - Volim Podgoricu

DRAMA NA KOSOVU: Albanci upali, ZAUZELI SJEVER, maltretiral i hapsili Srbe! Srbija u pripravnosti!

Izveli iznenadni napad na sjever Kosova i hapsili Srbe koji nisu izvršili nikakva krivična djela. Istovremeno zauzeli i sa kopna i sa jezera objekat za razvoj ekologije i sporta u kojem se nalazi i Crveni krst, a koji je nedavno posjetio i predsednik Vučić

Specijalci ROSU zauzeli su danas vještačko jezero i hidrocentralu Gazivode!

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, akciju je izvelo 60 naoružanih specijalaca. Specijalci ROSU zauzeli su objekat za razvoj ekologije i sporta u kojem se nalazi i Crveni krst, a koji je nedavno posjetio i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Naime, nekoliko desetina njih, upalo je i sa kopna i sa jezera u pomenuti centar.

Kako Kurir saznaje na licu mjesta, oko 60 do zuba naoružanih specijalaca i trenutno se nalazi u blizini Gazivoda, odnosno Sportsko-rekreativnog centra. Oni kontrolišu prilazne puteve samom jezeru, ali nisu ušli na branu elektrane, niti ih ima u postrojenjima, saznaje Kurir na licu mesta.

“Nekoliko specijalaca ROSU imaju fantomke na glavama” tvrde ljudi koji su na licu mesta. “Jedno vozilo sa specijalcima ROSU se nalazi kod skretanja za Lučku Reku, jedno je kod skretanja za branu, jedno kod Međeđeg potoka… Ta su vozila vidljiva sa magistrale od Zubinog Potoka ka Brnjaku”, tvrdi naš izvor.

U međuvremenu je stigla i izjava potpredsjednika Vlade Republike Srbije i ministra unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića:

“Povodom napada Albanaca na sjever Kosova i Metohije i hapšenja Srba koji nisu počinili bilo kakvo krivično delo naložio sam direktoru policije da sve specijalne i posebne jedinice policije stavi u stanje najviše pripravnosti. Ministarstvo unutrašnjih poslova će nastaviti da prati razvoj situacije i preduzeće sve mere koje država bude naložila”.

 

(Kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com