VELIKI HENDIKEP: Stefan Savić u trci sa vremenom, 99,9 % bez Jovetića i Vešovića - Volim Podgoricu

VELIKI HENDIKEP: Stefan Savić u trci sa vremenom, 99,9 % bez Jovetića i Vešovića

Kako sada stvari stoje, fudbalska reprezentacija Crne Gore dočekaće duel sa Srbijom, 11. oktobra u Podgorici, u okviru Lige nacija, bez dva najbolja igrača.

Stefan Savić i Stevan Jovetić naći će se na spisku, koji će Ljubiša Tumbaković objaviti početkom naredne sedmice, ali to ne znači i da će biti spremni za veliku utakmicu.

Jovetić ne igra još od 18. avgusta, a male su šanse da bude uz tim posrnulog Monaka i u naredna dva meča, protiv Borusije Dortmund u Ligi šampiona i Rena u francuskom prvenstvu.

Savić je, s druge strane, van treninga od meča Crna Gora – Litvanija, 10. septembra.

On je izašao sa terena desetak minuta prije kraja, zbog povrede lista, a dan kasnije Atletiko je saopštio da je dobio “ozbiljnu kontuziju mišića”.

Savić je od tada u procesu oporavka, nije bio u kombinaciji za četiri prethodna meča, propustiće i derbi sa Realom, vjerovatno i sa Brižom, 3. oktobra, i Betisom, četiri dana kasnije.

“Sve zavisi kako bude tekao oporavak u toku naredne sedmice”, odgovorio je kratko Savić na pitanje “Vijesti” kakve su šanse da se oporavi do meča sa Srbijom.

I da povreda bude sanirana, 27-godišnji defanzivac biće van potpuno van takmičarskog ritma…

Ni Marko Vešović još nije spreman, već skoro dva mjeseca je prošlo od kada je odigrao posljednji meč, a poljski mediji javljaju da radi individualno, a ne sa ekipom… Gotovo je izvjesno i da vezista poljske Legije neće biti u kombinaciji za duele sa Srbijom i Litvanijom, 14. oktobra.

“Tenutno imam velikih problema sa povrijeđenim igračima. Jovetić i Vešović iz prethodnog ciklusa, a sada i Savić koji se povrijedio protiv Litvanije. Nije odigrao do sada nijednu utakmicu, mislim da neće biti spreman ni za Srbiju, ali uvijek postoji nada”, rekao je juče Ljubiša Tumbaković za B92.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com