PERVERZNJAK ME JE SILOVAO BEZ KONDOMA I LUBRIKANTA… Jeziva ispovest Amerikanke ŠOKIRALA je čitav svijet! Oglasio se i Ronaldo, EVO šta je poručio! - Volim Podgoricu

PERVERZNJAK ME JE SILOVAO BEZ KONDOMA I LUBRIKANTA… Jeziva ispovest Amerikanke ŠOKIRALA je čitav svijet! Oglasio se i Ronaldo, EVO šta je poručio!

Kristijano Ronaldo je odbacio svaku optužbu o navodnom silovanju Amerikanke Ketrin Majorge 2009. godine u Las Vegasu.

Velika bura se podigla u svjetskoj javnosti kada je njemački Špigl objavio ekskluzivnu priču u kojoj Majorga tvrdi da ju je Kristijano Ronaldo analno silovao 2009. godine u Las Vegasu.

34-godišnja Amerikanka je otkrila sve jeziva detalje…

Ona tvrdi da se to dogodilo 12. juna u Ronaldovom apartmanu u hotelu Palmas u Las Vegasu gdje ju je Portugalac prisilio na seks.

Majorga je ćutala sve vrijeme budući da joj je Ronaldo platio 375 hiljada dolara u vansudskoj nagodbi. Do iste je došlo kada je ona pozvala policiju i kada je zaista potvrđeno da je ona silovana.

Nije htjela da ima seks sa njim, ali kako ona tvrdi, on ju je odvukao u sobu i bacio na krevet.

”Okrenula sam se, a on je pokušao da mi skine donje rublje. Ponovo sam se okrenula i sklupčala u klupče kako bi sakrila svoju vaginu. Tada je skočio na mene i nisam mogla da se odbranim. Tada se analni seks i dogodio, ali bez zaštite i lubrikanata,” otkrila je Amerikanka.

Nakon što je Amerikanka iznela sudske dokumente koji optužuju Portugalca za seksualno zlostavljanje u hotelskoj sobi, Kristijano Ronaldo je oštro negirao optužbe.

“Ne, ne, ne, ne, ne… Ono što su rekli su lažne vijesti. Oni samo žele da promovišu sebe koristeći moje ime. To je normalno. Žele da budu poznati, a dio posla je izgovoriti moje ime. Ja sam srećan čovjek i sve je kako treba”, poručio je Ronaldo.

Kurir sport

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com