Beogradski velikan se ne plaši od Pari sen Žermena - Volim Podgoricu

Beogradski velikan se ne plaši od Pari sen Žermena

Crnogorski reprezentativac Filip Stojković kazao je da se Crvena zvezda ne plaši Pari sen Žermena, kome gostuje u srijedu, u drugom kolu Lige šampiona.

“Svaka utakmica u Ligi šampiona je veliko iskustvo, meč u kome samo može da se dobije. Samo kada se takmičite sa najboljima, kao što je to slučaj u Ligi šampiona, možete da vidite gdje ste. Svaka utakmica u ovom takmičenju je zasebna priča.  Već smo ispunili jedan san, da igramo sa najboljima i da vratimo Zvezdu tamo gdje zaslužuje da bude. Očekujem da ćemo se na prvom gostovanju u Ligi šampiona pokazati u što boljem svijetlu, treba da izađemo da izmjerimo snage sa najboljima u svijetu”, rekao je Stojković za klupski sajt.

On je rekao da dobro zna ko igra za PSŽ…

“Ali, imamo i mi svoje kvalitete. Na terenu će nas biti 11 na 11 i borićemo se kao i do sada na svakoj utakmici. Sigurno nećemo razočarati nikog”, rekao je Stojković.

“Naš učinak pokazuje da se kao ekipa svi odlično branimo. Cijela ekipa igra odličnu, timski organizovanu odbranu i to je ključ dobrih rezultata. Moramo da shvatimo da kada se takmičimo sa najboljima potrebno je da postoji balans defanzive i ofanzive, a mislim da smo ga mi postigli i vjerujem da ćemo kroz određene akcije i tranzicije seugroziti mrežu Parižana. Nećemo smetnuti s uma da mi nemamo poraz već osam mjeseci”, rekao je Stojković.

Utakmica između Zvezde i Pari Sen Žermena igraće se u srijedu od 18.55 na Parku prinčeva.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com