JOŠ JEDAN MLADIĆ GA PRIJAVIO ZA SILOVANJE! Momak ga molio da stane! Nastao haos, intervenisala policija! - Volim Podgoricu

JOŠ JEDAN MLADIĆ GA PRIJAVIO ZA SILOVANJE! Momak ga molio da stane! Nastao haos, intervenisala policija! 

Strašno… Dečko je pozvao policiju na 192 i prijavio Darka Kostića za seksualno uznemiravanje. Patrola utvrdila da nema elemenata krivičnog djela.

Poznati modni kreator Darko Kostić ponovo se našao u centru seksualnog skandala, ovoga puta jer ga je dečko s kojim je imao polni odnos prijavio policiji za seksualno uznemiravanje.

Kako saznajemo, drama se odigrala sinoć dok je 24-godišnji mladić V. B. imao seks s kreatorom.

– Mladić je pozvao policiju na 192 i prijavio Darka Kostića za seksualno uznemiravanje. Policija je došla kod njih i ustanovila da su oni imali seks, pa je tokom tog čina Kostiću pukao kondom. Mladić se posle toga iznervirao i uplašio, pa je zamolio Kostića da prestane, ali on to nije htio, već je ejakulirao bez kondoma – kaže izvor Kurira.

Naš sagovornik dodaje da se situacija ipak ubrzo smirila, jer je mladić policajcima kazao da ih je zvao u afektu pošto se uplašio da ga Kostić ne zarazi.

Dobrovoljan seks

– Policija je na licu mjesta zaključila da je seks bio dobrovoljan i da muškarac s kojim je Kostić bio nije maloljetan, pa nema elemenata krivičnog djela i zato Kostića neće teretiti ni za šta, odnosno protiv njega neće biti podnijeta nikakva krivična prijava – kaže izvor za naš list.

Čeka suđenje

Podsjetimo, Darko Kostić je izašao iz Okružnog zatvora u Beogradu 14. avgusta, pošto mu je ranije Treći osnovni sud u Beogradu ukinuo pritvor u kom je bio nešto više od mjesec i po dana jer je 22. juna bio uhapšen po prijavi maloljetnika L. J. (15) za polno uznemiravanje.

Kostić će se tako braniti sa slobode, a protiv njega je Treće osnovno tužilaštvo podnijelo optužni predlog kojim se tereti za polno uznemiravanje pomenutog maloljetnika, ali i još jednog punoletnog mladića B. Š. (22), kao i za nedozvoljeno držanje opojne droge, odnosno omogućavanje uživanja opojnih droga.

Kako je ranije najavljeno, početak suđenja Darku Kostiću zakazan je za 11. oktobar.

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com