Home / ŽIVOT + / Showbiz / JOŠ JEDAN MLADIĆ GA PRIJAVIO ZA SILOVANJE! Momak ga molio da stane! Nastao haos, intervenisala policija! 
foto: vladimir sporcic/Kurir

JOŠ JEDAN MLADIĆ GA PRIJAVIO ZA SILOVANJE! Momak ga molio da stane! Nastao haos, intervenisala policija! 

Strašno… Dečko je pozvao policiju na 192 i prijavio Darka Kostića za seksualno uznemiravanje. Patrola utvrdila da nema elemenata krivičnog djela.

Poznati modni kreator Darko Kostić ponovo se našao u centru seksualnog skandala, ovoga puta jer ga je dečko s kojim je imao polni odnos prijavio policiji za seksualno uznemiravanje.

Kako saznajemo, drama se odigrala sinoć dok je 24-godišnji mladić V. B. imao seks s kreatorom.

– Mladić je pozvao policiju na 192 i prijavio Darka Kostića za seksualno uznemiravanje. Policija je došla kod njih i ustanovila da su oni imali seks, pa je tokom tog čina Kostiću pukao kondom. Mladić se posle toga iznervirao i uplašio, pa je zamolio Kostića da prestane, ali on to nije htio, već je ejakulirao bez kondoma – kaže izvor Kurira.

Naš sagovornik dodaje da se situacija ipak ubrzo smirila, jer je mladić policajcima kazao da ih je zvao u afektu pošto se uplašio da ga Kostić ne zarazi.

Dobrovoljan seks

– Policija je na licu mjesta zaključila da je seks bio dobrovoljan i da muškarac s kojim je Kostić bio nije maloljetan, pa nema elemenata krivičnog djela i zato Kostića neće teretiti ni za šta, odnosno protiv njega neće biti podnijeta nikakva krivična prijava – kaže izvor za naš list.

Čeka suđenje

Podsjetimo, Darko Kostić je izašao iz Okružnog zatvora u Beogradu 14. avgusta, pošto mu je ranije Treći osnovni sud u Beogradu ukinuo pritvor u kom je bio nešto više od mjesec i po dana jer je 22. juna bio uhapšen po prijavi maloljetnika L. J. (15) za polno uznemiravanje.

Kostić će se tako braniti sa slobode, a protiv njega je Treće osnovno tužilaštvo podnijelo optužni predlog kojim se tereti za polno uznemiravanje pomenutog maloljetnika, ali i još jednog punoletnog mladića B. Š. (22), kao i za nedozvoljeno držanje opojne droge, odnosno omogućavanje uživanja opojnih droga.

Kako je ranije najavljeno, početak suđenja Darku Kostiću zakazan je za 11. oktobar.

Kurir

Check Also

TAKMIČENJE ZA DJECU: Slaganje Rubikove kocke  i  Kviz „Ja upoznah Crnu Goru“

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *