,,Poklanja se manji auto porodici kojoj je stvarno potreban. Auto je u voznom stanju i registrovan još tri mjeseca” - Volim Podgoricu

,,Poklanja se manji auto porodici kojoj je stvarno potreban. Auto je u voznom stanju i registrovan još tri mjeseca”

Zadranka Filomena u Facebook grupi objavila je da poklanja auto nekome kome je zaista potreban. Ključeve je dobila samohrana majka četvoro djece koja živi u Splitu.

Zadranka je izazvala veliko interesovanje korisnika Facebooka nakon što je na toj društvenoj mreži, u grupi “Kupi prodaj Dalmacija”, objavila da poklanja automobil.

“Poklanja se manji auto porodici kojoj je stvarno potreban. Auto je u voznom stanju i registrovan još tri mjeseca. Sve informacije u inbox”, riječi su koje su izazvale nevjericu, ali Zadranka Filomena u razgovoru za Dalmatinski portal rekla je kako je automobil zaista otišao u prave ruke.

“Kao što sam i željela, Opel Corsa stara 17 godina je otišla u prave ruke, samohranoj majci koja ima četvoro djece i živi u Splitu”, kaže Filomena i objašnjava da joj je rođak ponudio automobil, ali kako već ima svoj, odlučila je da ga pokloni.

“Rekao je da radim s njim što želim. I onda sam se ja odlučila na ovaj potez, jer i ja sam svašta prošla u životu, znam kako je imati i nemati”, otkrila je Zadranka, samohrana majka 17-godišnjaka i dvogodišnjakinje koja za život zarađuje radeći noćne smjene u pekari u Trogiru.

Sin tinejdžer, kaže, da je na nju izuzetno ponosan.

“Počeo je plakati od ponosa, rekao mi je: ‘Mama, ti si čudo!’, a još nešto ću vam reći kada pitate za njegov automobil. Iduće godine ćemo pokloniti i Corsu koju ja vozim, jer će sin kupiti nov automobil kada položi, a ne trebaju nam dva”, otkrila je Filomena.

Dalma

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com