Dva policajca raspisala potjeru za “audijem” da bi od vlasnika tražili 6.000 eura da potjeru ukinu! - Volim Podgoricu

Dva policajca raspisala potjeru za “audijem” da bi od vlasnika tražili 6.000 eura da potjeru ukinu!

Viši sud u Brogradu odredio je kasno noćas pritvor do 30 dana dvojici policijaca sa Palilule Z. R. (43) i A. P. (22), koji se sumnjiče da su zloupotrebom službenog položaja raspisali neosnovanu potjeru za jednim vozilom “audi A7” u namjeri da od vlasnika traže 6.000 eura da ukinuli potjeru i vratili mu automobil.

Sumnja se da su policajaci to učinili na nagovor N. N. (34), kojoj je takođe određen pritvor, kao i D.S. koji je u bjekstvu.

Sudija za prethodni postupak Odjeljenja za borbu protiv korupcije Višeg suda u Beogradu donio je rješenje kojim je prema Z.R. I A.P. odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi mogli da utiču na svjedoke, kao i jer bi u kratkom vremenskom periodu mogli da ponove krivično djelo, rekla je Tanjugu portparol suda Bojana Stanković.

Prema N.N. pritvor je određen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi mogla da utiče na svjedoke, a prema D.S. zbog ovog razloga kao i zbog opasnosti od bjekstva.

Na ovo rješenje oni imaju pravo žalbe krivičnom vanraspravnom vijeću suda u roku od tri dana.

Policija je juče saopštila da se sumnja da su Z. R, i A. P. krivično djelo počinili po nagovoru osumnjičene N. N. (34), koja se tereti za podstrekavanje policijskih službenika na izvršenje krivičnog djela zloupotreba službenog položaja.

BLIC

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com