Home / ŽIVOT + / Horoskop / ONI NIKAD NE LAŽU! Ovo su ubjedljivo dva najiskrenija horoskopska znaka

ONI NIKAD NE LAŽU! Ovo su ubjedljivo dva najiskrenija horoskopska znaka

Oni nemaju dlaku na jeziku, a istinu će vam uvijek reći u lice – bez pretvaranja.

I dok neki znaci zodijaka znaju da se uštinu za jezik i prećute neke stvari, sljedeća dva horoskopska znaka su najpoznatija po svojoj surovoj iskrenosti. Iako ih je ona često koštala u životu, oni ne odustaju od svojih principa.

Ovan

Vatreni Ovan često ostavlja jaku sliku na druge ljude, odnosno svoje okruženje. On je borac, glasan je i impulsivan, a najpoznatiji je po svojoj ogromnoj energiji. Ipak, nju nikada ne troši na laži i prevare. Njemu je iskrenost osnova u svakoj vrsti odnosa, od prijateljskih, do porodičnih i ljubavnih, te nemojte nikada ništa skrivati od njih. Od pripadnika ovog znaka uvijek možete očekivati brutalno iskren razgovor. Reći će vam sve što mu je na umu, te vas njegove riječi mogu i povrijediti.

Strijelac

Lepršavi Strjelčevi su pre svega dobri ljudi, otvoreni za ljude, prijatelje, nova poznanstva, svet. Najizraženija osobina je njihova beskrajna velikodušnost, ali i iskrenost. Zato ih nikada nemojte pitati za mišljenje ako niste spremni da čujete istinu. Možda će je uviti u šarenu foliju kako bi izgledala ljepše, ali će je sigurno izgovoriti.

Astro zabava

Check Also

SPEKTAKL! David Guetta predvodi najjači Sea Dance do sad!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *