“Dogovorite se da li je bio strah i trepet, ili miš kog su svi šamarali!” Ceca progovorila o pričama koje kruže o Arkanu, pa spomenula i njegovu majku - Volim Podgoricu

“Dogovorite se da li je bio strah i trepet, ili miš kog su svi šamarali!” Ceca progovorila o pričama koje kruže o Arkanu, pa spomenula i njegovu majku

Ceca Ražnatović progovorila je o raznoraznim natpisima koji već godinama kruže u medijima, a koji se tiču pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, kao i njegove porodice.

Vidno revoltirana i ljuta, Ceca je rekla da se o Arkanu piše sve i svašta, te da se ljudi odluče ko je i kakav je bio njen pokojni suprug.

– Ja zadnjih 7 dana samo demantujem lažne natpise, vezano za Veljka i ove sad insinuacije. Za pokojnog Željka, ljudi, ja čitam sve i svašta! Na kraju sam rekla – ljudi, dogovorite se, da li je taj čovek bio strah i trepet ili mali miš kog su šamarali, vukli za uši, tukli… Ljudi, prestanite da plasirate gluposti. Pustite čovjeka da počiva u miru! – rekla je Ceca.

Ceca Ražnatović, Foto: Marko Jovanović

– Za svekrvu sam skoro demantovala… Mislim da je to bilo prošle godine… Bila sam zaista šokirana! Jedan list je napisao da se udavala za Šiptara u Prištini, da je moj pokojni Željko rođen u Prištini, i da mu je pokojni otac bio policajac. Moj pokojni Željko… Pošto mu je otac vojno lice, bio je pukovnik avijacija, rođen je u Brežicama u Sloveniji, a majka jeste iz Prištine. Pa sam slala rodni list, smrtovnicu, da dokazujem, zato što mi to smeta. Zašto kaljati staru ženu koja ništa nije zgriješila? – poručila je Ceca gostujući u nedelju popodne u “Premijera vikend specijalu”.

Telegraf

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com