Rusija preko srpskih medija pokreće hibridni rat protiv Crne Gore - Volim Podgoricu

Rusija preko srpskih medija pokreće hibridni rat protiv Crne Gore

Rusija pokreće novi rat protiv Crne Gore koji će sprovoditi preko srpskih medija, pojedinaca, kriminalnih klanova, tvrdi za CdM stručnjak za bezbjednost Darko Trifunović.

On kaže da je scenario koji spremaju Crnoj Gori mnogo gori od onoga što je planirano 2016.

“Crnoj Gori tek predstoji hibridni rat, sukob.  Manifestovaće se na najgori moguću način. Rusija pokreće tu vrstu rata protiv Crne Gore. Ovoga puta neće biti oružana varijanta, već mnogo gore. Pokušaće da posvađaju predsjednika Mila Đukanovića sa premijerom Duškom Markovićem, a i njih obijicu sa direktorom Uprave policije. Dakle, preko medija, priča, kriminalnih klanova. Leonid Rošetnjikov i njegova ekipa vas neće ostaviti na miru. Tu je ulog veliki. Idu da sruše državnu bezbjednost Crne Gore. Sve kreće iz kibernetičke zone”, jasan je u izjavi za CdM Trifunović.

Treba napomenuti da je Rošetnjikov crnogorskoj javnosti dobro poznat u posljednje dvije godine. Najavljivao je Rošetnjikov tada krvoproliće u Crnoj Gori.

“U Crnoj Gori može doći čаk i do krvoprolićа. Može doći i do jurišа nа pаrlаment. Do svаčegа može doći. Sve će zаvisiti od togа koliko su lideri odlučni i koliko je složnа opozicijа”, kazao je Rešetnjikov u emisiji posvećenoj stanju u našoj zemlji.

Kako su “osmišljeni” Milogorci

Da se vodi žestoka kampanja protiv Crne Gore, potvrđuju i brojni mediji koji većinski živalj u našoj državi nazivaju Milogorci.

Trifunović tvrdi da ta priča dolazi od Crnogoraca sa sjevera države koji su htjeli da preko Beograda vladaju Crnom Gorom.

“Termin Milogorci izmislili su Rusopatofili. Kada je crnogorsko rukovodstvo krenulo putem evroatlanskih integracija, kada se rukovodilo interesima vaše djece, krenuo je iz tih krugova taj termin. Boli ih jako što se uvijek pokaže da su bili jedan malu eksponenti ideologije koja se reflektuje iz Rusije. Sada oni Putinizam reflektuju”, jasan je on.

Prema njegovim riječima, srpski mediji žele da podijele crnogorski narod, da se unese nemir, da se Crna Gora pokaže kao propala država.

“Rusija vodi hibridni rat protiv zapada preko srpskog naroda. To se radi i preko crkve. Rusopatofili žele da posvađaju dva oka u glavi, Srbiju i Crnu Goru. Ta priča i kampanja protiv Crne Gore potiču uglavnom od Crnogoraca sa sjevera Crne Gore koji su preko Beograda htjeli da vladaju Crnom Gorom. On njih potiče ta priča o Miligorcima. Njih vidjm kao glavni problem u odnosima Srbije i Crne Gore”, istakao je Trifunović za CdM.

Ono što treba istaći jeste činjenica da pojedini srpski mediji vode žestoku kampanju protiv Crne Gore. Minute na televizijama, ogroman prostor u štampanim medijima imaju svi oni koji mogu “dovoljno brutalno da se obruše na Crnu Goru, Crnogorce”. Kvalifikacije su razne, a glavna je da srpski narod preživljava torturu u Crnoj Gori, slavi se Podgorička skupština, nazivaju nas izdajnicima koji “moraju” da povuku odluku o nezavisnost Kosova.

Izvor: 

1 komentar

  1. I’m impressed, I have to admit. Truly rarely should i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you’ve hit the nail about the head. Your thought is outstanding; the catch is something that there are not enough individuals are speaking intelligently about. My business is happy that I found this within my find something with this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com