Crna Gora će učestvovati na Eurosongu u Tel Avivu - Volim Podgoricu

Crna Gora će učestvovati na Eurosongu u Tel Avivu

Radio-televizija Crne Gore (RTCG), kao članica Evropske radio-difuzne unije (EBU), učestvovaće na Eurosongu koji će se u maju naredne godine održati u Tel Avivu.

“Odlukom da se priključi evropvizijskom karavanu i pošalje crnogorskog predstavnika na najprestižnije muzičko takmičenje na svijetu, RTCG koristi svoje pravo i obavezu da afirmiše domaće autore i stvaraoce, vrijednosti i kulturu i da promoviše svoju temlju pred više od 200 miliona gledalaca”, saopštila je Služba za odnose s javnošću RTCG.

Navode da će način na koji će se birati autori i izvođači, koji će predstavljati Crnu Goru na Eurosongu, biti u skladu sa programskim potrebama i internim procedurama RTCG-a.

“Nacionalni javni servis će istrajavati na transparentnosti, otvorenosti procesa i blagovremenoj informisanosti naših gledalaca”, navodi se u saopštenju.

Podsjećanja radi, Crnu Goru je prošle godine na Eurosongu predstavljao Vanja Radovanović s numerom “Inje”, sa kojom nije uspio da se plasira u finale ovog muzičkog takmičenja.

(Rtcg)

1 komentar

  1. I am frequently to blogging we truly appreciate your content regularly. The content has really peaks my interest. I’m going to bookmark your blog and maintain checking choosing info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com