Đukanović danas na skupu u Milanu - Volim Podgoricu

Đukanović danas na skupu u Milanu

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otputovao je iz Rima u Milano gdje će danas biti glavni gost na skupu “Poslovati sa Crnom Gorom”.

 Đukanović glavni gost na skupu “Poslovati sa Crnom Gorom” (arhiva)

Skup je organizovan povodom izlaska iz štampe istoimene knjige počasne konzulice Crne Gore Dolly Predović, u kojoj su sadržane informacije o investicionim potencijalima naše zemlje kroz statističke podatke i intervjue s preduzetnicima i političarima.

Na panelu, koji će okupiti istaknute italijanske investitore, bankare i preduzetnike, učestvovaće i najviši predstavnici Univerziteta Boconi iz Milana i italijanske Konfindustrije.

Tokom skupa, kako je saopšteno iz Službe za informisanje predsjednika Crne Gore, biće prezentovani naši najuspješniji investicioni projekti u turizmu: Porto Montenegro, Porto Novi i Luštica bay.

Pokrovitelj događaja, u organizaciji Počasnog konzulata Crne Gore u Milanu, je Hipotekarna banka.

Moderator panela je poznati novinar, direktor lista Economy Serđo Lućano.

RTCG

1 komentar

  1. After examine a number of of the weblog posts in your website now, and I actually like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark website checklist and can be checking again soon. Pls try my site as nicely and let me know what you think.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com