Pijani mladić (20) koji je ubio djevojku zbog prebrze vožnje, a toga se ne sjeća osuđen: Evo koliku kaznu je dobio - Volim Podgoricu

Pijani mladić (20) koji je ubio djevojku zbog prebrze vožnje, a toga se ne sjeća osuđen: Evo koliku kaznu je dobio

Ivan Ljušanin (20) iz Vuke nepravosnažno je osuđen na pet godina zatvora zato što je u pijanom stanju bez vozačke dozvole izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula 20-godišnja djevojka Marinela Trupeljak, a Damir Đambić kao putnik, zadobio je višestruke teške povrede.

Iako je početna informacija glasila da je Ljušanin nesreću izazvao sa 1,79 promila alkohola u krvi, dopunskim vještačenjem je utvrđeno da je mladić zapravo u trenutku udesa imao 1,91 promil.

 

Kobna nesreća dogodila se 2. decembra prošle godine u Kruševcu. Uviđajem je utvrđeno da je 20-godišnjak oko 1.30 sati, sjedeći za volanom BMW-a, sa 1,91 promila alkohola u krvi i bez vozačke dozvole vozio BMW  prema centru Kuševca.

Brzina pre sletanja automobila bila 150 kilometara na sat, a dozvoljeno je svega 50.

Onda je zgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je BMW “zaplesao” na autoputu, sletio u kanal i zabio se u betonsko postolje šahta. Vozilo je potom odbačeno u vazduh, udarilo je u ivicu betonskog mosta, a naposletku i u zadnji deo parkiranog automobila. U daljem je kretanju BMW udario i u stablo, pa se zaustavio u kanalu.

Marinela Trupeljak zadobila je teške povrede zbog kojih je dan kasnije preminula u KBC-u Osijek. Teško je povređen i 31-godišnji Đambić, koji je zbog višestrukih preloma nekoliko mjeseci proveo u bolnici.

Mučno suđenje će se pamtiti po bizarnoj obrani Ivana Ljušanina koji je rekao da se nakon druge boce votke ničega ne sjeća, pa tako ni nesreće.

2 komentara

  1. Recently i found your site and so already reading along. I think overall We would leave my first comment. I don’t know very to say except that I’ve enjoyed reading. Nice blog. I would keep visiting this blog really often.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com