PODGORICA: Na brdu Gorica se organizuje prvi Prajd piknik - Volim Podgoricu

PODGORICA: Na brdu Gorica se organizuje prvi Prajd piknik

NVO Kvir Montenegro u subotu 13. oktobra u Podgorici organizuje prvi Prajd piknik, saopšteno je iz organizacije za prava LGBTIQ populacije.

,,U subotu 13. oktobra organizujemo prvi Prajd piknik u Podgorici na brdu Gorica.

Okupljamo se u 12:00h iznad spomenika. Sa sobom ponesite dobro raspoloženje, neko piće i sendviče. Povedite i društvo! Mi donosimo dobar provod, nešto pića i hrane.

Vidimo se tamo!”, kazali su iz ove NVO.

2 komentara

  1. Zebavate li se ljudi? Hoce ovi bludnici, da usmrde i Goricu? Pa Gorica je poznato setaliste Porodicnih ljudi, djece, muzeva i zena… Gorica je omiljena lokacija i parova momaka i djevojaka koji se tamo vole i ljube i setaju od kad je Podgorice… I sad ovi polubolesni izopaceni ljudi, a po nalogu zapadnih ambasada i centara moci, sada ovi gejevi hoce da piknikuju i da svojim smradom skrnave nasu Goricu??? Ne pozivam na nasilje, ali ih treba ignorisati, prezreti, ismijavati njihovu bolesnu ideologiju, i njihov bolesni ponos!

  2. I was very encouraged to find this site. The reason being that this is such an informative post. I wanted to thank you for this detailed read of the subject. I definitely savored every little bit of it and I submitted your site to some of the biggest social networks so others can find your blog.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com