PODGORICA: Svetlanu Sekulić je danas na aerodromu čekao lično gradonačelnik, evo zbog o čemu se radi! (FOTO) - Volim Podgoricu

PODGORICA: Svetlanu Sekulić je danas na aerodromu čekao lično gradonačelnik, evo zbog o čemu se radi! (FOTO)

Svetlanu Sekulić, koja je danas Avionom Adria Airways-a iz Ljubljane u 13:30, seltjela na Aerodrom Podgorica sačekao je gradonačelnik Glavnog grada Ivan Vuković.

Svetlana je, naime, milioniti putnik aerodroma u Golubovcima!

Foto GG

Nju su, pored Vukovića, dočekali izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić, direktor Aerodroma Podgorica Dragan Milanović i predstavnici TO Podgorica.

Gospodji Sekulić je uručen i poklon- vaučer za vikend u hotelu Hilton.
Gradonačelnik je istakao da su podaci o rastu saobaćaja dokaz da i Aerodromi i Podgorica i Crna Gora nastavljaju da napreduju a da naš grad postaje sve interensantniji turistima.

Foto GG

To je nešto što nas izuzetno raduje, istovremeno nas i obavezuje. Želim da vas obavijestim da će Glavni grad vrlo brzo inicirati rekonstrukciju dijela puta koji vodi prema aerodromu i da ćemo nastojati za početak da hortikulturno uredimo cijeli bulevar koji se proteže od Zabjela do kružnog toka za skretanje ka aerodromu, a da ćemo naredne godine, nadam se, u potpunosti rekonstruisati taj putni pravac kako bi vrata Podgorice izgledala onako kako treba da izgledaju. Pristupićemo parcijalnoj rekonstrukciji, najprije mosta, a onda ćemo gledati u narednom periodu da od zgrade Aerodroma do kružnog toka napravimo i pješačku stazu, a po mogućnosti i biciklističku. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com