Srbi najavljuju pobjedu u paklenoj atmosferi pod Goricom - Volim Podgoricu

Srbi najavljuju pobjedu u paklenoj atmosferi pod Goricom

Srpski reprezentativci najavljuju pobjedu u meču protiv Crne Gore u Ligi nacija.

Golman Marko Dmitrović kaže da ima dosta prijatelja u našem nacionalnom timu, ali da meč sigurno neće biti prijateljski.

“Kao i kada je u pitanju svaka utakmica, idemo na pobjedu u Podgorici. Biće za sve nas ovo jedna specijalna utakmica, svakako ne prijateljska, jer ima takmičarski značaj, ali se svi dobro znamo jer smo bili u zajedničkoj državi.Imam u Crnoj Gori mnogo prijatelja, ali ovo je takmičarska utakmica i motiv više za nas da idemo na pobjedu i ispunimo cilja a to je prvo mjesto u našoj grupi Lige nacija”, istakao je Marko Dmitrović na brifingu.

Dmitrović dosta očekuje od Stevana Jovetića.

“Ne znam da li će biti fit za našu utakmicu, ali smo čuli da izlazi iz povrede i da će možda biti spreman.Nema sumnje da igra Crne Gore dosta zavisi od njega, ali mislim da je najvažnije da mi budemo na našem nivou. Ako tako bude onda vjerujem da možemo ostvariti pobjedu.”

Nikola Milenković, odlični defanzivac, očekuje pune tribine.

“Sigurno će atmosfera na tribinama biti paklena, ali mi smo fokusirani samo na teren, ne zanimaju nas stvari koje nemaju veze sa fudbalom.Mi smo ljudi sporta, a to znači i fokus samo na teren i rivala.” istakao je Milenković koji se osvrnuo i na naš sastav.

“Dobra su selekcija, imaju dosta dobrih individualaca. Reprezentacija su koja može svakoj selekciji da napravi problem, a to znači da moramo ući u meč maksimalno skoncentrisani. Daćemo sve od sebe kako bi obradovali navijače.”

Reprezentativci Srbije sjutra stižu u Podgoricu, a treniraće na stadionu pod Goricom od 19 sati.

Izvor: 

1 komentar

  1. I am so happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com