UZNEMIRUJUĆE: VATROGASCI POKUŠAVAJU DA IZVUKU ZAROBLJENE LJUDE: Vidio sam mrtvu ženu sa dvoje djece u kolima pored mojih (VIDEO) - Volim Podgoricu

UZNEMIRUJUĆE: VATROGASCI POKUŠAVAJU DA IZVUKU ZAROBLJENE LJUDE: Vidio sam mrtvu ženu sa dvoje djece u kolima pored mojih (VIDEO) 

Na auto-putu Beograd-Niš kod Jagodine jutros u 7.20 časova dogodila su se dva lančana sudara u kojem je najmanje 6 osoba poginulo, potvrđeno je iz MUP.

“Kretao sam se iz pravca Niša nekom normalnom brzinom. Bila je neka sumaglica, a kada sam prošao Moravu – zid. Ništa se ne vidi. Tolika je magla bila. Počeo sam odmah da kočim, sustigao sam kamion ispred sebe, stao, izašao iz kamiona i već su vozila počela da se udaraju”, rekao je za RTS jedan od vozača.

Ljudi su zarobljeni u svojim vozilima i vatrogasci-spasioci pokušavaju da ih izvuku.

Jedan od očevidaca kaže da je bilo nepregledno, vidljivost je bila jedva 10-15 metara, dok u jednom trenutku nije čuo vriske. Kako kaže, u automobili pored sebe vidio je mrtvu ženu sa djecom u kolima.

Saobraćaj na auto-putu u oba smjera je blokiran, pa su se stvorile kolone automobila.

Alternativni pravac smjera Beograd-Niš je isključenje na petlji Jagodina ka gradu, do Ćuprije.

Iz Niša ka Beogradu isključenje je na petlji Ćuprija do grada, zatim do Jagodine gdje se nazad vozila vraćaju na auto-put ka Beogradu.

(Kurir.rs/RTS)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com