Jovetić : Spreman sam za meč sa Srbijom! - Volim Podgoricu

Jovetić : Spreman sam za meč sa Srbijom!

Kamen sa srca pao je navijačima naše reprezentacije i selektoru Ljubiši Tumbakoviću – Stevan Jovetić je potvrdio da je spreman za utakmicu Lige nacija sa Srbijom.

Kapiten crnogorske reprezentacije se poslije mjesec i po pauze zbog povrede prošlog vikenda vratio na teren. Odigrao je 15 minuta u dresu Monaka u Ligi 1.

“Odigrao sam u posljednjem kolu prvenstva 15 minuta za Monako. Nakon toga sam trenirao i spreman sam za utakmicu. Cijela ekipa je spremna i sa nestrpljenjem čekamo utakmicu. Želimo da protiv Srbije pokažemo koliko možemo u ovom trenutku. Biće mi i malo neobično jer za srpsku selekciju mi igra mnogo drugova. Međutim, siguran sam da će ova utakmica biti pravi spektakl za navijače”, rekao je Jovetić na konferenciji za novinare.

Nažalost u timu neće biti Stefana Savića, stuba odbrane “sokolova”.

“Razgovarao sam sa Stefanom. Mnogo mu je žao što neće moći da igra.

Međutim, svi ćemo dati maksimum i odigrati utakmicu i za njega”.

As Monaka respektuje sjutrašnjeg rivala.

“Srbija ima odličnu selekciju, sa dosta kvalitetnih fudbalera. Sve znamo o njima i nikog ne bih posebno izdvojio. Ipak, nije protivnik bitan već mi. Ako budemo na nivou, imamo šanse da ostvarimo odličan rezultat”.

Bez obzira na važnost meča Jovetić ističe da se sjutra veće neće ništa definitivno riješiti.

“Ovaj meč nije odlučujući jer nas poslije njega čekaju još tri. Idemo stepenicu po stepenicu. Naša najveća prednost biće zajedništvo u timu, navijači i siguran sam da protiv nas nikome nije bilo lako”, zaključio je Jovetić.

Crna Gora i Srbija igraće sjutra od 20.45 na stadionu pod Goricom.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com