Od Podgorice do Danilovgrada NOVIM putevima - Volim Podgoricu

Od Podgorice do Danilovgrada NOVIM putevima

Rekonstrukcija starog puta od Podgorice do Danilovgrada kao i izgradnja bulevara na trasi novog magistralnog puta koji povezuje dva grada, najznačajniji su infrastrukturni projekti koji će u narednom periodu biti snažan zamajac razvoja oba grada, zaključeno je danas na sastanku gradonačelnika Podgorice dr Ivana Vukovića i predsjednice Opštine Danilovgrad Zorice Kovačević, sa saradnicima.

U tom smislu, kako je na sastanku istaknuto, Podgorica i Danilovgrad će intentzivirati saradnju u cilju realizacije zajedničkih projekata koji će doprinijeti većem kvalitetu života građana.

Gradonačelnik Vuković je je naglasio da će Danilovgrad u novoj upravi Glavnog grada imati otvorenog i pouzdanog partnera i da je Glavni grad spreman da na svim nivoima pomogne i podrži realizaciju projekata i planiranih aktivnosti nove lokalne uprave Danilovgrada, a sve u cilju zadovoljenja potreba i očekivanja građana.

Predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević je izrazila zadovoljstvo susretom sa novim rukovodstvom Glavnog grada i iskazala uvjerenje da će se saradnja dvije lokalne uprave nastaviti kontinuirano da ide uzlaznom putanjom.

Ona je istakla da je u tom pravcu u narednom periodu posebno značajna tehnička i stručna podrška službi i organa Glavnog grada, kao i gradskih preduzeća kako bi Opština Danilovgrad bila još funkcionalniji servis građana.

Sagovornici su zaključili da u narednom periodu dvije lokalne uprave intenziviraju saradnju u oblasti kulture, preduzetništva i unapređenja stanja u međugradskom prevozu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com