SUĐENJE ZA UBISTVO NEMANJE MEDINA: Povrijedili ga, strpali u gepek “renoa”, odvezli na nepoznato mjesto i ubili? - Volim Podgoricu

SUĐENJE ZA UBISTVO NEMANJE MEDINA: Povrijedili ga, strpali u gepek “renoa”, odvezli na nepoznato mjesto i ubili?

Krivično vijeće sutkinje Vesne Moštrokol juče je u nastavku suđenja optuženima za ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina, zatražilo dopunu nalaza vještaka za telekomunikacije o kretanju žrtve od Petrovca do Virpazara.

Sutkinja je tražila da vještak, na osnovu baznih stanica, utvrdi kojim putnim pravcem je Medin išao od Petrovca prema Virpazaru, kao i gdje su se nalazili optuženi Vladimir Ulama i Darko Mijović.

Takođe, vijeće je tražilo da vještak utvrdi gdje se nalazio Ulama kada je razgovarao sa Mijovićem.

Na sljedećem pretresu, prema najavama, u svojstvu svjedoka saslušaće pritvorenika Iliju Pavlovića, kako bi se izjasnio što mu je Ulama ispričao o nestanku Medina.

Prema optužnici, Ulama i Mijović su namamili Medina da dođe u Virpazar radi kupoprodaje oružja, zatim ga povrijedili, strpali u gepek “renoa”, odvezli na nepoznato mjesto i ubili.

Vijesti

2 komentara

  1. After study several of the web sites for your web site now, i truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will also be checking back soon. Pls check out my website also and figure out if you agree.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com