Home / ŽIVOT + / Horoskop / Venera i Mars večeras donose ljubavnu buru: Veza će preživjeti samo ako ste spremni da uradite jednu stvar

Venera i Mars večeras donose ljubavnu buru: Veza će preživjeti samo ako ste spremni da uradite jednu stvar

Od večeras, Venera u Škorpiji naći će se u kvadrantu sa Marsom u Vodoliji što će dovesti do velike promjene u našim ljubavnim životima a neki od nas će dobiti želju da započnu neku novu ljubavnu priču.

Venera trenutno ide retrogradno kroz tamne vode Škorpije. Planeti ljubavi I lepote nije prijatno u ovom okruženju pa se bori sa svojom ženstvenom energijom koja je ovde došla do velikog izražaja nego u bilo kom drugom znaku.

U ovom periodu su svađe veoma česte. Foto: Profimedia

Venera u Škorpiji nije toliko zainteresovana za ljubav i lepotu kao I obično. U ovom znaku više se bavi problemima istine i posvećenosti.

Venera u Škorpiji je tvrdoglava, zna šta želi i šta joj treba, a ako to ne dobija u vezi u kojoj je spremna je da kaže da je dosta. U ovom kvadrantu od velikog značaja je odnos muške i ženske energije i prirode.

Suprotne prirode Marsa i Venere dolaze do izražaja. Venera je neko ko stalno luta, dok Mars želi da pronađe sebe. Ove godine svi imamo zadatak da reorganizujemo naše ljubavne živote kako bi oni imali više smisla i koliko ovaj proces izgledao banalno nije nimalo lak. Mars kreće direktnim hodom krajem avgusta, a za Veneru ima još vremena.

Ono što je tipično za žene jeste da se one menjaju stalno tokom života: devojčica u tinejdžerku, tinejdžerka u devojku, devojka u ženu, majku i tako dalje. Dok su žene prilagodljive, muškarci su stabilniji i teže prihvataju promene.

Dobro razmislite šta želite od vaše veze. Foto: Pixabay.com

Nije bitno da li ćemo do kraja tranzita videti haos ili rasprave trebamo da znamo da ono što je pred naam nije konačno već da se nalazimo u tranzitu, razvoju, promeni i nećemo moći sa sigurnošću da kažemo šta je to što možemo da očekujemo na kraju ovog perioda.

Kada su veze u pitanju, Venera i Mars zauzimaju suprotne strane. Venera misli da joj je potrebna posvećenost sa muške strane, a Mars želi da zna da li to može da traje zauvek. Oboje žele nešto što će da traje, ali imaju dve suprotstavljene potrebe.

Veze koje prolaze kroz ovaj period su na velikom testu i ako ga polože to će ih samo ojačati. One koje ipak propadnu onda i nisu bile prave i bolje je da se sada završe. Ukoliko ne možemo da pronađemo kompromis i nađemo se na pola puta, onda je bolje da nastavimo dalje sami.

Check Also

OSVANULE NOVE SLIKE (18+)! BLUDNI POP U AKCIJI, DRUGI DIO! Seksi slike  NE PRESTAJU DA CURE! Ljubavnu igru iz hodnika preselio u spavaću sobu!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *