Podgoričanin Đorđe Banović izručen Crnoj Gori - Volim Podgoricu

Podgoričanin Đorđe Banović izručen Crnoj Gori

 

Službenici Uprave policije MUP-a su u prethodna dva dana realizovali tri ekstradicije.

Naime, službenici NCB Interpol Podgorica su u sadejstvu sa službenicima Posebne jedinice policije, 09. oktobra 2018. godine, realizovali ekstradiciju iz Crne Gore u Republiku Srbiju Gorana Glazera (26), državljanina Republike Srbije. On je prethodno lišen slobode na teritoriji naše zemlje po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Beograd koja je raspisana radi izdržavanja kazne u trajanju od jedne godine zatvora a koja mu je izrečena zbog produženog krivičnog djela teška krađa.

Takođe, službenici NCB Interpol Podgorica su u sadejstvu sa službenicima PJP, 10. oktobra 2018. godine, realizovali ekstradiciju iz Republike Srbije u Crnu Goru Đorđa Banovića (46) iz Podgorice, koji se potražuje po međunarodnoj potjernici raspisanoj od strane NCB Interpol Podgorica radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine i šest mjeseci zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom spriječavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Nadalje, službenici NCB Interpol Podgorica i PJP su takođe juče realizovali ekstradiciju iz Mađarske u Crnu Goru Miroslava Ristića (35) iz Republike Srbije, a koji se potražuje po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Podgorica radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od godinu dana zbog krivičnog djela teška krađa.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com